Sight-Sculptural Balkon Møbler af Tim Kerp

Når du er inde i et museum for kunst, kan du beundre forskellige kunstgenstande, der kan tage vejret. Stil, materialer eller kombinationer af farver gør dig til en beundrer af hvad det betyder skønhed og kunst.

Du kan have de samme følelser, hvis du kommer til at vælge denne vidunderlige balkonmøbler kaldet Sight.Sight er designet af Tim Kerp og repræsenterer en kombination af moderne kunst og moderne møbler. Det første indtryk, du har, når du ser dette interessante møbel, er at se en ekstraordinær skulptur. Det ligner en enorm vase, der kommer fra oldtiden. Dets moderne design og materialer bringer dig til den moderne periode, når du kan nyde de moderne faciliteter og komfort.

MoreINSPIRATION
  • Slank og moderne Bark Siddemøbler
  • Schweizisk stol en multifunktional siddepladser møbler
  • Spørgsmål til at spørge, før du køber møbler

Sight har et kugleformet legeme lavet af væv og som har en fremspringende "vinduetunnel", der gør det muligt at arrangere det for at fokusere den ønskede visning. Indenfor kan du nyde en behagelig siddeplads tilbydes også af de afslappende puder og drage fordel af privatliv og skygge. Kloden er vugget i en robust metalramme, der lader dig vinkle den som du vil.

Sight er et udsøgt møbel, som også kan bruges indendørs eller udendørs. Nu kan ethvert rum i dit hus blive iøjnefaldende sted på grund af dette attraktive skulpturelle møbel.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar