Enkelt og kunstnerisk tømmerbord

En del af Timber Occasional Collection, Timber End Table er et meget værdifuldt møbel, selvom det måske ikke ligner en. Jeg personligt kan lide denne tabel meget, og jeg synes, at det er et meget smukt møbel, der afspejler den kunstneriske side af materialet og fortæller en smuk historie.

Bordet er lavet af harpiks, der er støbt fra genvundne gamle egetræbjælker fra Baguio-regionen i Filippinerne. Træbruget til at bygge denne genstand blev oprindeligt brugt som jernbanespor på en rute, der passerer gennem Manila. Træet, der engang var mugne og glemt af alle, går nu igennem en multi-trin proces, der bruges til at opnå den glans, som du ser i billederne. Så er det dækket med håndmalet sølv og autentisk sølvblad. Afslutningerne anvendes manuelt af faglærte håndværkere.

Endelig behandles bordet med håndgnid olie for at opnå det antikke udseende. I samme samling er der også et træbord, der går igennem samme proces. Den eneste forskel er det endelige design. De begge ser meget smukke ud og ville gøre et godt valg for et stilfuldt antikke værelse. Måltabellen er 44 "D x 44" B x 14,75 "H og sofabordet måler 22" D x 22 "B x 22" H. Tilgængelig for $ 399.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar