Enkelt og elegant Elevenfive vægsystem

De fleste stuer bliver overfyldte nok selv uden alle de møbler, du køber. Stuen er et interaktivt rum, hvor folk møder og samles for at chatte eller tilbringe tid sammen. I betragtning af alt det, synes det logisk at forsøge at gøre det så behageligt og indbydende som muligt. Fokus på de møbler, der skal gå ind der, er der et par ting, som ikke kan gå glip af fra stuen, som for eksempel sofaen, sofabordet eller vægsystemet og i nogle tilfælde tv'et.

Elevenfive er et meget smukt, meget simpelt og funktionelt vægsystem designet til moderne hjem. Det er en kombination af hylder og skabe og giver masser af lagerplads til alle dine ting, og det lykkes at holde det enkelt med et rent design og et elegant udseende. Hylderne, i anodiseret eller poleret aluminium, passer ind i panelerne gennem slidser. Skabene er lavet af træfiberplade, glanslakeret i hvid, sort, grå, antracitgrå, rød, grøn, gul og orange, så følg fri til at vælge alt, hvad du kan lide.

MoreINSPIRATION
  • Elegant tredobbelt flydende vægopbevaring
  • Enkle, funktionelle og pladsbesparende flydende væg hylder ideer
  • En enkel og elegant opbevaringskollektion

Elevenfive kollektionen har enkle og elegante design, der supplerer enhver stue. Desuden behøver du ikke begrænse dig selv på dette særlige rum i huset. Hvis du har lyst til dit soveværelse kunne drage fordel af denne samling, er du velkommen til at træffe beslutningen. Tilgængelig på mdfitalia.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar