Enkel og funktionel Chantal File Desk

Uanset hvilken type arbejde du gør, er det undertiden uundgåeligt ikke at bringe det hjem med dig. Uanset om du bare skal færdiggøre noget rigtigt hurtigt, eller du foretrækker at arbejde hjemme, har du stadig brug for et ordentligt sted at gøre det. Chantal File Desk giver dig mulighed for at gøre netop det. Passer til kvinder mere end mænd, Chantal skrivebordet indeholder nogle feminine detaljer som retro-finish og de bløde linjer.

Skrivebordet har to filskabe, en på hver side. De har justerbare filglider, der passer til størrelser i brevstørrelser. Dette vil hjælpe dig med at holde alt organiseret og dit skrivebord vil være pænt og rent. Desuden vil du altid vide, hvor du skal kigge efter den nøjagtige ting, du har brug for. Skrivebordet måler 60 "bred x 22" dyb x 30,25 "højt. Det har også to dybe skuffer, til andre genstande, som du måske skal opbevare derinde.

Skrivebordet jeg har fået i en antik hvid finish, forsigtigt nødforstyrret med hånden eller en mørk espressofinish opnået gennem en multi-trin proces, der fremhæver træets naturlige korn. Begge modeller har børstet færdig hardware til industrielle og samtidig antikke udseende. Og hvis du arbejder hjemmefra og har brug for mere lagerplads og arbejdsområde, kan du også vælge Snack Cabinet og Top, File Cabinet og Top eller til Chatham Bookcase. Disse stykker vil skabe et samlende udseende, og de vil hjælpe dig med at holde dit værelse rent og organiseret. Tilgængelig fra EUR72.76 - EUR476.95.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar