Enkel og praktisk konsol skrivebord

Uanset om dit kontor er inde i dit hus, fordi du har et job, der giver dig mulighed for at arbejde hjemmefra, eller om det er et andet sted, er der noget, der er absolut nødvendigt i begge tilfælde: en funktionel og praktisk skrivebord. Her er et eksempel på et meget simpelt skrivebord. Det er en 2 × 2 konsol skrivebord med 4 rum.

Den er lavet af massiv hårdttræ / træ og har en chokoladefarvet finer. Dimensionerne på dette stykke er 60 "w x 18" d x 30 "h .. Det er et meget simpelt, men meget praktisk design. Rummene er meget generøse, luftige og åbne, og de giver masser af lagerplads til alle bøger, blade, dokumenter eller endda elektronik, som du måske har brug for derinde. Konsolskrivebordet leveres i to farver: byg og chokolade. Enkel montering er påkrævet, og det er ikke en vanskelig proces, så du ikke behøver nogen professionel hjælp. Stykket kan købes til $ 299.

Jeg synes, dette er et meget flot skrivebord, der kunne gøre et godt valg for enten kontoret i dit hjem, til en teenagers værelse eller endda til dit kontor. De åbne rum er mere praktiske og nemme at bruge end de sædvanlige hylder og skuffer. På den anden side kan nogle mennesker ikke lide deres ting at blive udsat som dette, men på kontoret er dette normalt ikke et problem.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar