Enkelt, men pålideligt Foundation side bord

Amerikansk designstudio Ford Standard har for nylig kommet med et meget flot design. Sideborde, fordi der er to af dem, har et meget interessant design. De er lavet af en kombination af Teak og Marmor, der ser meget flot sammen. De to materialer arbejder sammen som en enhed ved hjælp af hinandens kvaliteter for at gøre sideborde ser godt ud og også at være funktionelle.

Som du kan se, er basen altid lavet af marmor. Dette giver bordets stabilitet. Resten af ​​strukturen er lavet af Teak træ, også et meget modstandsdygtigt og slidstærkt materiale. Der er to forskellige designs. Der er en med et enkelt ben, der fungerer som en støtte, og det er indpakket i marmor. Der er også et andet design, denne gang med to ben, der synes at kramme marmor trekanten på bunden.

Toppen er den samme for han to modeller: runde og meget enkle. Faktisk er hele bordet simpelt, selv minimalistisk. Dette sammen med den ulige men slående kombination af materialer vil gøre det skiller sig ud og blive et meget smukt og attraktivt møbel i dit hjem. Det vil nok se godt ud i ethvert hjem, hvad enten det er traditionelt eller moderne. Uanset hvilken model du vælger, har du et meget elegant, simpelt og stilfuldt sidebord. Vær ikke bange for at eksperimentere.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar