Simpelt DIY Miniature Juletræ

Når vinterferien er tættere, får hvert hjørne af vores hus et specielt strejf af dem. Selv om vi henviser til vinduekroner, dekorative stearinlys, miniature eller store juletræer eller andre julepyntegenstande, bliver alt berørt af den magiske ånd af disse dejlige ferier. Nogle gange afspejler vores måde at dekorere vores hus på vores humør, personlighed, præferencer eller endda hobbyer.

De, der elsker ting, der er enkle, men hyggelige her, er en idé om at lave et DIY Miniature Juletræ, som kan føje en vis ferie til deres interiørdesign. Selvom processen er meget enkel, har du stadig brug for nogle materialer som: tynde træskinner, lille sav, varm limpistol, noget hvidt maling, en lille børste og en glitterstjerne. Resultatet bliver et dejligt juletræ, som du lægger på et bord eller andet sted du vælger og nyder dit arbejde og dets smukke design.

Nogle gange er disse enkle ting mere praktiske og synes at give os mere glæde end nogle sofistikerede, ekstravagante og glamourøse ting. Det siges, at vi bør nyde vores små, lykkelige øjeblikke i vores liv, som får os til at føle sig virkelig udført og virkelig menneske. Prøv at udfylde dit hus med så kreative og enkle ting og se, hvor meget tilfredshed og lykke kan bringe dig! {Found on decortrunk}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar