Enkle, moderne og rumbesparende flydende natbord til moderne soveværelser

I soveværelset ønsker du at indretningen skal være så enkel og så luftig som muligt. Derfor vælger folk normalt meget få dekorative elementer, og de forsøger at fokusere mere på funktionalitet. Det er også derfor, at svævende natbord er blevet mere og mere populært. De er en simpel og smart måde at spare plads på, men mere end det at holde en luftig indretning. Her er et par stilfulde eksempler.

Dette er et delvist åbent soveværelse, der har en meget enkel og elegant indretning. Sengen har et simpelt design, med en træbase og de flydende natbord aksjer en meget lignende farve og finish. Desuden integrerer den smukt ind i indretningen, da gulv og hovedgavl også deler lignende farver.

Dette soveværelse har også et moderne interiør, men indretningen er helt anderledes end den ovenstående. Der er en meget pænt afbalanceret kontrast mellem pastellvæggene, stribet hovedgavl, lange gardiner og træmøblerne. Mønstrene er forskellige og omfatter striber, geometriske former og symmetriske linjer.

MoreINSPIRATION
  • Flydende senge - Det enkle og raffinerede valg til moderne soveværelser
  • Enkle, funktionelle og pladsbesparende flydende væg hylder ideer
  • 10 Slanke, stilfulde og pladsbesparende flydende skriveborde

Her er et andet eksempel på et soveværelse med en svævende natbord. I dette tilfælde integreres natbordet også problemfrit ind i indretningen. Kombinationen af ​​teksturer og mønstre er også interessant. Tapetet er smukt afbalanceret af fløjlens hovedplade med neglehoved trimning, de metalliske dekorative puder og det bløde stripede tæppe.

Dette soveværelse er særligt lyst og elegant. Det har en neutral farvepalet med beige møbler, en tufted accentvæg, et stilfuldt svævende natbord og et par puder, der kombinerer alle de farver, der er til stede i rummet. Gulv til loft vinduer er et andet meget smukt element.

Dette er et godt eksempel på et soveværelse med en afslappet indretning. Trægulve ser ud til at fortsætte, da hovedgavlen strækker sig på siderne i form af to indbyggede flydende natbord. Sengen har også en enkel træramme og resten af ​​indretningen er hvid. Atmosfæren synes meget fredelig og rolig.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar