Simple Street Furniture i Hamburg

Dette projekt vandt en designpris til HFBK Leinemanns Fond for Uddannelse og Kunst. Gademøblerne er lavet af Oliver Show, som gjorde sæderne i offentligheden mere behagelige. Hvad Oliver Show faktisk gjorde, var at han indpakket plastrør, rør, der er meget bløde omkring byens punkter i Hamburg. På disse rør kan folk sidde og slappe af.

De kan læse deres bøger eller vente på bussen, der sidder på en blød bænk. Rør, der er monteret i byen, giver et stænk af farver til gaderne. Gul er solskin. Det er en varm farve, der som rødt har modstridende symbolik. Gul er en af ​​de varme farver. På grund af den høje synlighed af lyse gule, bruges den ofte til faresignaler og nogle nødkøretøjer. Gul er munter.

MoreINSPIRATION
  • Awesome Superbude Hotel i Hamborg, Tyskland
  • Loft Hamburg fra Graft tilføjer modernitet til dit interiør
  • Jackson Street Møbler BIG (O) Val Table

Jeg synes, at en af ​​de vigtigste ting er, at det materiale, som rørene er lavet af, er billigt. Hamburgs by kan være et sted, hvor du kan slappe af, hvor som helst, når du vil, en by med afslapning. Han og hans venner har ti forskellige projekter, hvor folk kan sidde, læne sig eller lægge på sine gademøbler. Du kan også bruge denne type møbler, når du fisker, eller når du er på stranden eller endda i dit hus. Det vil give den levende følelse til dit hjem. {Fundet på spiegel}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar