Enkel & Bedøvelse DIY Opgraderinger til Ikea Møbler

Ikea har overkommelig stil ned til en kunst. Personligt elsker jeg butikken og Ikeas overordnede designordninger. Det eneste problem er, at når jeg køber et stykke fra Ikea, ved jeg, at millioner af andre mennesker har det samme nøjagtige stykke der sidder i deres hjem, hvilket lidt reducerer graden af ​​tilfredshed, jeg føler med at score det.

Men gode nyheder! Hvis jeg er i stand til at tage et stort, relativt billigt Ikea-stykke og tilpasse det til mit hjem, min smag, mine behov ... ja det er en helt anden historie. Jeg vil kalde det en win-win-win. Ligesom disse stykker nedenfor er:

Skift en generisk Lack sidebord til en brugerdefineret vintage kuffert bord. Ikke kun et samtalestykke, dette bord fordobles som en stilfuld opbevaring. Bonus: Du kan bruge den originale Lack bordplade til væggen!

MoreINSPIRATION
  • Enkelt IKEA Trolsta bord blev til en vintagepouf
  • DIY Projekter Med IKEA Bordtabellen
  • Transformering af IKEA Møbler

Forskellige Traby bogreoler er kombineret for at skabe dette hyggelige kuglervindue. Jeg elsker symmetrien her, og med det eksisterende rums dimensioner ser kombinationen næsten ud som en indbygget. Bonus: dette karmsæde sæde fordobles som en sovesofa for gæster!

Brugerdefineret belysning kan være dyrt, men disse personlige Melodi-lamper sidestred den store budget hindring med dekorative servietter og mod podge. Bonus: Ikea servietter matcher til tider Ikea sengetøj, hvilket betyder et koordineret belysningssæt!

Udseende af alder på fil skuffer giver på en eller anden måde betydning for informationen indenfor ... i hvert fald det er sådan, jeg føler mig om denne Moppe skuffer opgradering. Messingfingeren trækker og afrundede skuffekroner er det perfekte tryk på vintage. Bonus: Filtrækkort kan tilpasses og byttes ud, da skuffens indhold ændres!

Brug en stor sort-hvid-ingeniør udskrivning af dit yndlingsfoto, skære og mod det på forsiden af ​​en Malm kommode til et helt tilpasset stykke. Bonus: Hvis billedet er af dit barn, bliver dette øjeblikkeligt deres foretrukne møbel for evigt, amen.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar