Enkle træk til at bringe Cottage Style Decor ind i dit hjem

Sommertid er den perfekte tid til at forelske sig i sommerhus stil indretning til dit hjem. Det omfatter den afslappede og uformelle livsstil på stranden, landet eller landdistrikterne. Cottage stil indretning minder om ferieboliger og små gemt væk hytter, der ikke er noget opsigt, og alt om fritid og en langsommere livsstil. Du kan opnå dette udseende i dit hjem med de følgende detaljer for at bringe sommerhus stil indretning i dine yndlingsrum. Uanset om det er sommer eller vinter, hvem elsker ikke tilbagetrækningsinteriør at komme hjem til?

LYS FARGER: Hvide, neutrale og farver inspireret af stranden er meget almindelige i sommerhusindretning. Solblegede nuancer af blues, og grønne giver en følelse af forvitret interiør. Cottage inspireret indretning ser ud som om der har været der i årevis. Vælg farver, der er dæmpet, og overvej at bruge faux-overflader, der ser hvidt vasket ud. Skabsrum, møbler og vægge vil også tage på patina med alderen skønhed. Varierende nuancer af beige, beige og hvide giver en skarp og afslappende atmosfære, som sommerhus stil lever alt om. Brug beadboard og wainscoting til at give indvendige vægge udseendet af et sommerhus.

MØBEL: Minimale detaljer og mix-and-match møbler er hjertet af sommerhusindretningen. Stole, borde, kabinet og køkkenøer kan være lav vedligeholdelse med simpel styling. Brug slipcovers over sofaer og stole i levende områder for at bringe i farver og teksturer, der er lav vedligeholdelse og vinker at slappe af i dem. Træ er en favorit til sommerhus stil indretning på grund af sin traditionelle begyndelse. Sommerstilen går tilbage til håndværkere og håndværkere, der designer og bygger deres eget hjem og møbler. Hvis du bruger nye møbler, vil forstyrrende teknikker gøre møbler ser slidt ud, men komfortable og hyggelige.

OPBEVARING OG DISPLAY: Åbne hylder, gryder, kurve og urner er populære til opbevaring og udstilling. Cottage stil indretning fokuserer på lyse og luftige interiører. For at opnå dette er lagrings- og visningsgenstande nemme at finde genstande, der kunne findes i landet, gården eller stranden. Tungt, mørkt opbevaringsmøbler overstyrer rummet og føles klumpet og ud af karakter. Brug i stedet åbne hylder lavet af naturlig fyr eller eg. Garage og antikke salg er perfekte steder at finde kreative opbevaringsideer. Nogenes gamle fyrre bogreol kan være en perfekt accent til din sommerhusindretning!

MIXING DECORS: Prøv at kombinere moderne materialer kombineret med sommerhusindretning - resultaterne kan være smukke! Køkkenet er det perfekte sted at tilføje moderne marmor eller granit tællere, parret med sommerhus inspireret kabinet. Moderne rustfrit stål apparater parret med forvitret fyrretræ gulvbelægning og bondegård dræn med børstet nikkel eller kobber armaturer er smuk. Cottage indretning kan inspirere dig til at leve en mere afslappet og tilbagelænet livsstil. Vi kunne alle tage nogle signaler fra denne indretningsstil, er du ikke enig?

Freshome læser - bor du i et sommerhusindretning inspireret hjem? Fortæl os dine yndlingsmåder til at dække dit hjem. For dem af jer, der længes efter at have sommerhusindretning i dit hjem - fortæl os hvad du elsker om det!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar