Enkelt, endnu Sofistikeret Lejlighed i Tribeca

Meget ofte er sofistikeret forbundet med simple. Ligesom i tilfælde af denne lejlighed. Beliggende i Tribeca, et kvarter fra Manhattan, New York, Lejligheden har et meget smagfuldt indrettet interiør. Det er elegant og enkelt, men det er også sofistikeret og endda luksuriøst. Det er et perfekt eksempel, der illustrerer, hvordan mindre er mere, og at overdådighed ikke altid er svaret, når du forsøger at skabe noget smukt.

Lejligheden er smukt dekoreret med elegante møbler og med kunst. Det har klasse og karakter og det virker som et meget behageligt miljø. Beliggende i en seks år gammel bygning, er det også moderne. Den zen-inspirerede private gård tilbyder beboerne afslappende og smuk udsigt. Denne særlige lejlighed har en samlet overflade på 1.863 meter. Det er beliggende på 8. etage i bygningen og det har 3 soveværelser, 2 fulde bade og et meget stort opbevaring / vaskerum.

MoreINSPIRATION
  • Kreativ brug af paller i en enkel, men alligevel sofistikeret Barcelona-lejlighed
  • Lejlighed i høj klasse i en historisk bygning
  • Enkel, men meget hyggelig lejlighed indretning

I stuen er der gulv til loftglasvinduer og højt til loftet, hvilket gør det til at virke større og mere luftigt. Valnødsgulvet udgør en smuk og elegant baggrund for resten af ​​indretningen, der er designet til at være harmonisk og for at balancere farverne pænt. Køkkenet har højglans skabe og toppen af ​​linjen apparater. Der er masser af lagerplads til alt, og det er stort set skjult.

Lejligheden af ​​lejligheden er meget pænt designet. Hovedsoveværelset indtager en hel vestlige fløj, hvor det nyder godt af privatlivets fred og en rolig og rolig atmosfære. Soveværelset kan nås gennem en skjult dør. Der er to soveværelser på den østlige fløj. De har store vinduer og store walk-in closets. Vingen huser også det meget store vaskerum, som en dag kunne omdannes til endnu et rummeligt soveværelse. En sådan vidunderlig lejlighed er tilgængelig for $ 3.450.000. Det ville være perfekt som et familiehus med et fleksibelt design og god smag.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar