Single-Family L House i Scharten, Østrig

House L er et enkelt familiehus beliggende i Scharten, Østrig. Det blev bygget i 2008, og omstændighederne var ganske usædvanlige. Der var en konkurrence, noget der er meget ukonventionelt for et enfamiliehus, og vinderen var Schneider & Lengauer. De forsøgte derefter at reagere på kundens specifikke krav. Klientens anmodning omfattede efterspørgslen efter et bolig- og arbejdsmiljø, der udnytter de forskellige sider af hjemmesiden.

En anden anmodning angav også den store betydning af et energieffektivt design. Den sidste store anmodning var, at huset skulle afspejle kundernes lidenskab og kærlighed til farven hvid. Det er meget nemt at se, at denne sidste anmodning blev respekteret gennem hele designet. Hvad angår resten af ​​dem, skal vi kigge nærmere.

MoreINSPIRATION
  • Enkeltfamilieophold i et område begrænset
  • New York Contemporary Single Family House
  • Enkeltfamiliehus i Wien af ​​Atelier Heiss

Huset er blevet hjemsted for en familie på fire og deres to katte. Den samme bygning huse også klientens grafiske designstudio og viser ejerens personlige fotosamling. Desuden er det, da huset sidder på en bakketop, også fordelene ved en vidunderlig udsigt over Piemonte og toppe i de nordlige Kalksten Alper. Den interne struktur er funktionelt organiseret. Den øverste etage indeholder soveværelserne, badeværelserne og de tilhørende værelser. Huset har også en åben stue i kælderen og en to-bil garage. Derudover omfatter hovedniveauet spisestue og opholdsstue samt et musikrum og et bibliotek. {Fundet på archdaily og billeder af Kurt Hoerbst}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar