Enfamiliebolig ved Sparano + Mooney Architecture

Designet og bygget i 2009 var denne smukke bolig et projekt udviklet af Sparano + Mooney Architecture. Det ligger i Emigration Canyon lige over Salt Lake City, Utah, og det er en meget smuk enfamiliebolig, der måler 2.700SqFt. Det var designet til et par med små børn, der ønskede et hjem med ekspansive canyon visninger og en række indendørs udendørs underholdning rum for hele familien.

Med hjælp fra arkitekterne har de formået at bygge deres drømmehus. De brugte hovedsageligt materialer med lav vedligeholdelse. Huset har stålbeklædning med bræddeformet træstruktureret beton og glas. For at gøre det endnu mere bæredygtigt, bruger de også to-flush toiletter og et regnvand indfangningssystem til vanding af haven.

Derudover er der også solatube ovenlys, der giver masser af naturligt lys og energieffektivt gulvvarmesystem i gulvet. Faktisk tjente dette hus den første LEED-H (Ledelse i Energi og Miljø) Silver certificering i staten med bæredygtige funktioner i hele.

MoreINSPIRATION
  • Enkeltfamilieophold i et område begrænset
  • Bæredygtig tofamiliebolig i New Orleans af Frank Gehry
  • Ultra moderne enkeltfamiliebolig i Limpopo

På det lavere niveau er der et flerbrugsrum, som kan bruges som gæsteværelse, hjemmekontor, legerum eller kunststudio i overensstemmelse med brugerens umiddelbare behov. Det omkringliggende landskab er fantastisk. Arkitekterne formåede at redde de fleste af de smukke egetræer omkring huset.

Haven har tørke-tolerante planter, et meget godt valg i betragtning af placeringen. Sparano + Mooney Architecture er kendt for deres evne til at skabe varme og indbydende miljøer, der svarer til nutidige forhold, præcis hvad de har gjort i dette tilfælde. {Fundet på archdaily og billeder af Dustin Aksland}

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar