Sinus House af CEBRA Architects Denmark

Sinushuset beliggende i Danmark og designet af CEBRA arkitekter er et godt eksempel på, hvordan polerede facader kan bruges til at lade maksimalt sollys ind i huset på trods af solens potion. Der er konkave stiklinger i den lange side af vingerhuset, der fungerer som store reflektorer af lys.

De store glasoverflader har hvide modstående overflader, som fungerer som afskærmede terrasser. Stiklinger på begge sider af huset lader en person vælge mellem solen og skyggen. Sinus Huset har værelser, der er arrangeret som uafhængige bokse, som sammen fra et centralt område til køkkenet, alrummet og stuen. Soveværelset er i alt en selvstændig enhed med tilhørende badeværelse.

MoreINSPIRATION
  • House TTN er ideel til en udvidet familie
  • Moderne hus i Singapore af Ong & Ong Architects
  • Clover House lavede Katsuhiro Miyamoto & Associates Dig Deep

Det er et meget smukt og moderne hus. Det har et meget flot design, både hvad angår udvendigt design og indretning. Hvert værelse som et specifikt udseende, en anden atmosfære og indretning. Men hvad de alle deler til fælles er den moderne og enkle stil. Det er dejligt, hvordan alle materialer og mønstre arbejder sammen og danner et komplet og ækvilibreret billede. Og alle de forskellige farver arbejder også sammen for at danne komplementære og farverige billeder. Det er et smukt design, moderne og elegant og også stilfuldt.

Det er meget interessant, hvordan de samme farver findes både på ydersiden og på indersiden af ​​huset. Det er en god kontinuitet. Den grå og hvide er en meget flot og rolig kombination, og når nogle andre lyse og sjove farver tilføjes, som den smukke grønne fra køkkenet, er billedet meget behageligt og smukt.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar