Seks stilfulde barstole, som vi elsker

Når du køber barstoler, er der et par ting, du leder efter: En stærk og holdbar konstruktion, en venlig og stilfuld form og et design med en stil, der passer til dit interiør. Vi har valgt seks af de smukkeste barstole vi oplevede, og vi håber, at du vil finde dem så attraktive og stilfulde som vi gør.

1. Bertoia bordstole.

Denne fæces er designet af Harry Bertoia til Knoll, og det er en ikonisk skabelse som resten af ​​designerens samling. Det har et industrielt udseende, og det er både alsidigt og komfortabelt. Den blev fremstillet af industrielle trådstænger og har en poleret chrome finish og rustfri stålforbindelser. Afføringen ser næsten ud som om den var skulptureret af stålstænger, og dette giver et stilfuldt udseende på trods af dets industrielle design.

2. Serie 7 Taburet af Arne Jacobsen.

Denne afføring blev designet af Arne Jacobsen tilbage i 1955. Den er lavet af stål og lamineret træ, og det er en del af en række multifunktionsstole. Det har et slankt look med en skal lavet af 9 lag finer og 2 lag bomuldsstof. Den sidder på en tynd spegel krom stålbase og er tilgængelig i flere modeller, som en stabelbar sidestol, piedestalstol, kontorstol, barstol eller modstole og som børnestol. Dimensionerne varierer alt efter model.

3. Cala stolen.

MoreINSPIRATION
  • Den grove appel af den industrielle Turner afføring
  • Guide til at vælge de rigtige køkkenbordstole
  • Træbodstole fra Cherner Chair Company

Cala er en vintage møbel med en industriel touch. Det er en jernbarstole fås med flere forskellige finish. Sædet spænder for enten at hæve eller sænke højden. Krakken har en firebenbase, der på trods af det slanke udseende er meget robust. Det har også beskyttende gummi fod puder. De samlede dimensioner af afføringen er 16,5 "firkantede med en justerbar højde fra 23 til 31 ''. Sædet måler 16 '' i diameter og er 1 '' tyk. Tilgængelig for 139 euro.

4. Dalfreds barstol af Sarah Fager.

Dette er en afføring designet af Sarah Fager, og den har et simpelt, moderne og smukt look. Det passer til barhøjder mellem 35 3/8 og 43 ¼ ''. Den har en ramme lavet af massiv birk dækket i akrylmaling og stålfodstøtte og monteringsplade med pigmenteret epoxy eller polyesterpulverbelægning. Den har et justerbart sæde og et fodstøtte til øget komfort.

5. Rig barstole.

Denne skammel er et håndlavet stykke, og det er lavet af mango træ og jern. Dens overordnede dimensioner er 18,75 "dia.x24" H-28 "H. Træet har en varm brun plet og den er dækket af naturlig voks over vandbaseret klar beskyttende lak. Jernfodstøtten har en blank rødpudding, der giver afføringen en industriel appel.6. Den industrielle fæces.

Som navnet antyder, er vores sidste valg en afføring med en stærk industriel appel. Det er lavet af en kombination af rå stål og massivt træ, og det er et meget simpelt og alsidigt møbel. Den har et drejeligt sæde med en justerbar højde, der gør det muligt at bruge den som barstol eller modstole. Den har en acacia finish og det måler 16 "diam. x 27 "-32" h. Tilgængelig for 167 euro.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar