Lille og hyggeligt Have Hackney Shed Office

Skuret ligger i en have i det nordøstlige London. Bygningen blev designet af 'Office Sian Architecture + Design'. Det er et smukt sted, hvor du kan slappe af om sommeren. Med fugle, der synger og naturen på dine år, er stedet en ekstraordinær kølezone. Hvis du kan lide, kan vi kalde det 'den udendørs sommer stue'. Dette er perfekt til folk der arbejder hjemmefra. Dette er et godt arbejdsområde, hvor du virkelig kan koncentrere dig om dine papirer.

Ved loftet og fra den inddragelige dør kommer naturligt lys, så du har lyst til at stå i naturen. Stedet er et stort arbejdskontor med en stor stol, et bord og en computer, og den har en stor bogreol. Denne skabelse er fantastisk ved kysten som den er her i haven. Skurvæggen er omgivet af trævægge, på denne måde vil der ikke være problemer med kulde. Det bæredygtige træ blev brugt af det London-baserede studio i den nøjagtige størrelse, de var til rådighed.

MoreINSPIRATION
  • S & T kontoret fra Wellington, New Zealand
  • Sol-Powered Garden Shed af Avanto Architects
  • Garden Shed Inspiration og attraktive design ideer

På denne måde fokuserede studiet på at begrænse bygningens affald. Dette koncept er en prisvindende. Office Sian sikrede, at den prisbelønnede skur kan holde opvarmningsregninger nede. Det bedste ved dette skur er, at ovenstående skrivebordet, loftet lader lys ind, så du kan arbejde og læse uden at bruge nogen elektricitet. Vi skal alle gøre dette i vores have, det er et godt sted, og du kan bruge det til alt hvad du vil.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar