Lille og energieffektivt hjem i Santa Ynez

Beliggende i Santa Ynez, CA, USA, har denne bolig et moderne design og det omgiver det smukke landskab omkring det. Dens ejere har indgået kontrakt med Fernau + Hartman Architects for dette projekt. De havde få, men klare krav. De ønskede et lille, energieffektivt hjem, der ville udnytte de smukke omgivelser og ville integrere sig godt i landdistrikterne.

Boligen blev bygget i 2010, og de arkitekter, der designede den, arbejdede tæt sammen med landskabspesialisten Pamela Burton & Company og med flere andre specialister til den mekaniske del, belysningssystemet og alt andet. Sammen formåede de at skabe dette smukke hjem, materialiseringen af ​​ejerens sindbillede. Ejerne er lidenskabelige kunstsamlere og tidligere galleriejere, så de krævede også et separat studie / gæstehus, hvor de kunne arbejde og vise deres smukke samlingstykker.

MoreINSPIRATION
  • Energy-Star Effektiv Hjem bygget til at stå ud i Urban Vancouver Setting
  • Energieffektiv Enkeltfamiliehus I Syd England, Bygget On-Site
  • Miljøvenligt og energieffektivt hus

Boligen har to soveværelser, en pool, en række udendørs arealer og en grillplads. Visuelt er udformningen af ​​huset meget velafbalanceret. Hele projektet blev forestillet som en struktur, der forbinder landskabet, der omfatter de smukke udsigter og alt omkring det. Hovedmængden er øst-vest orienteret, og den indeholder stue og spiseplads sammen med soveværelse. Studiet eller gæstehuset er et separat volumen. Begge strukturer deler en række udendørs rum.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar