Skjulte rum maksimerer lille lejlighed i Brasilien

Denne lille lejlighed i Sao Paulo, Brasilien, har en masse karakter og et interessant layout. Designet af Conseil Brasil For et ungt par er 829 kvadratmeter krybbe en makeover af et hjem, der oprindeligt havde to soveværelser.

"Væggene i det mindre soveværelse blev nedrevet for at give mere plads til master suite og et fleksibelt socialt område, som integrerer stue og spisestue og et lille hjemmekontor," siger designerne. "Køkkenet, der allerede var integreret i miljøet, blev forbedret ved at tilføje avancerede efterbehandling materialer."

Gardiner blev brugt til at opdele kontoret og boligarealet fra køkken og spisestue. Farvefulde accenter i hele opholdsområderne føjer et legende hånd i designskemaet. Det rolige soveværelse er alt hvidt for at berige rummet.

"Tidligere et andet badeværelse er toiletvægge dækket af tapet," siger designerne. "Bruseren blev opretholdt, men skjult af en diskret sort glasdør." Opbevaringspladsen blev også klogt skjult i hele hjemmet. Nyd den virtuelle tur! [Fotografi af Marcelo Scandaroli]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar