Lille lejlighed defineret af små detaljer

I tilfælde af en lille lejlighed forsøger du som regel at skjule alle rodene og for at få det til at virke luftige og rummelige. Det kan komme som en overraskelse, men store møbler er det bedste valg for små værelser. Det har et kompakt udseende og giver rummet mulighed for at føle sig mindre rodet. Der er dog tilfælde, hvor modsat er overraskende smukt. Denne lejlighed er lille, og for at ændre det indtryk er den blevet malet hvid. Det har hvide vægge og lofter og lyse trægulve med undtagelse af køkken og spiseplads, hvor gulvet er sort.

Men hvad angår møbler og dekorationer, er det modsat af hvad du ville forvente i dette tilfælde. Lejligheden har en underlig strategi. Hvert værelse har masser af hylder og masser af små detaljer og dekorationer. Dette skaber en meget dynamisk indretning. Hylderne er optaget af bøger, ornamenter og alle slags knick-knacks, og hvert værelse har flere vægge dækket med fotografier og illustrationer.

MoreINSPIRATION
  • En lys lejlighed med perfekt udvalgte accent detaljer
  • Lejlighed i Zelenograd Defineret Af Kontrast Og En Raffineret Balance
  • Klassisk sort / hvid Detaljer kombineret med fedte farver i et svensk loft

Det kan måske virke lidt kaotisk, men grunden til at lejligheden stadig klarer at virke luftig og rummelig er, fordi alt er velorganiseret og afbalanceret. Selv om der er mange små detaljer i alle værelser, er de alle holdt på rummets omkreds og de forstyrrer ikke hele indretningen. {Fundet på Alvhem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar