Pladsbesparende møbler til din lille lejlighed

Når du går gennem døren til din lille lejlighed, føler du, at dit rum er så inspirerende som dem, der fremgår af vores indlæg. 30 Best Small Apartment Design Idéer nogensinde præsenteret på Freshome? Hvis ikke, er dette posten til dig.

Vi har samlet snesevis af eksempler på pladsbesparende møbler til din lille lejlighed for at forbedre dit boligareal, organisere dine ejendele og give dit hjem den moderne kant du er efter.

Her er de fire kategorier af pladsbesparende møbler, vi dækker:

 • Skjult opbevaring
 • Multifunktionelle små lejlighed møbler
 • Lejlighed-Size Sofaer og Siddemøbler
 • Reoler

Vi har også nogle ideer til farveaccenter for at gøre dit rum til din egen. Før du tilføjer møbler til din lille lejlighed, tag en weekend til at organisere og rydde dit sted. Gå gennem dit skab og skabe, og donér eller kassér noget, du ikke behøver eller ikke har brugt i nogen tid.

Når du har sorteret alle dine ting, skal du give din lejlighed et nyt malingjob eller en god væg- og overfladeskrubbe for at opfriske det. Begyndende med et tomt lærred er befriende. Nu er det tid til at personliggøre!

Skjult opbevaring

En lille lejlighed kan let se rodet ud. Opbevaring er ofte begrænset, og genstande uden hjem slutter i bunker på gulvet og hver anden overflade. Synlige opbevaringsløsninger som kasser, krukker og kurve føjer ofte til rodproblemet.

Løsningen er skjult opbevaring. Glemmer livets fornødenheder bag døre eller andre kloge cover-ups giver din lejlighed en ren, minimalistisk stemning. Det lader også dine yndlingsdesignelementer - en sofa, et kunstværk, en fantastisk udsigt - være stjernens udstilling.

Numrene svarer til nedenstående produkter.

1. West Elm Modern Weave Tall Lidded Storage fungerer som et stort sidebord med masser af opbevaring inde.2. HomePop Polstret Dekorationsopbevaring Osmannisk på wayfair.com gemmer tæpper, magasiner eller noget andet.3. SAIC Cache Storage Cabinet på cb2.com kunne tjene som en bar; Skub simpelthen ud den hylde for at få adgang til drinks og barware.4. CB2 Peek Hylde med Spejl skjuler ruden bag et spejlpanel.5. West Elm Industrial Storage Coffee Table åbner for at afsløre lagring under overfladen.6. Containerbutik Store Poppin tilbehørskasser er nyttige, når de stables til at gemme papirer, fjernbetjeninger og andre små ting.7. Designer Pet Products Designer Catbox Litter Box Enclosure hos overstock.com gemmer din kitty's kuldkasse inde i et møbelkiste.8. Great Useful stuff Miljøvenlig Bamboo Multi-Device Ladestation og Dock på amazon.com skjuler kabler og organiserer alle dine enheder pænt på ét sted.

Tip: Selv om nogle elementer måske ikke er designet specielt til skjult opbevaring, kan du stadig finde kreative måder at bruge dem som sådan.

Multifunktionelle små lejlighed møbler

Når square footage er begrænset, er det sidste, du har brug for, et forhindringsforløb for møbler at væve igennem. Hold dig til det grundlæggende, hvad du har brug for for at nyde dit rum. Det betyder ikke, at du skal bo i en tom lejlighed. det betyder at du skal vælge stykker, der tjener dobbeltarbejde. Nogle ideer til multifunktionelle møbler omfatter:

 • En osmannisk (endnu bedre: en opbevaringskrog). Det kan konvertere din sofa til en chaisegment eller arbejde som et sofabord (med en bakke på toppen for stabilitet) eller ekstra siddepladser.
 • Et sofabord. Dette kan tjene som et provisorisk spisebord, et skrivebord eller et entryway bord. Gå den ekstra mile og vælg en smal 30-tommer høj bogreol eller et sofabord med hylder.
 • Stacking, selvopbevaringsmøbler. Nestende sideborde har en række anvendelser.
 • En bænk. Det kan tjene som spisestue siddepladser, et sofabord eller et lavt medieskab.

Numrene svarer til nedenstående produkter.

1. Coaster Home Furnishings Casual Accent Cabinet på amazon.com fungerer som et spejl, opbevarings- og påmindelse bord alt sammen.2. Baxton Studio Eileen Gray Accentbord på overstock.com kan gemmes i din sofa som en bærbar skrivebord med justerbar højde.3. Inspirér Q Sofabord Osmansk Med 4 bakker på hayneedle.com har fire inverterbare paneler, der kan bruges som siddepladser eller bakker.4. Euro Style Raymond Justerbar højdeaccentbord på lampsplus.com kan indstilles fra 19 tommer (sidebord) til 31 tommer bistrohøjde).5. Wildon Home Patia Coffee Table Set på wayfair.com har fire siddepladser; kombinere dem og du har en stor, rund osmannisk.6. Wildon Home Penington Storage Cube og Coffee Table Set på wayfair.com leveres med fire firkantede ottomaner med opbevaring inde.7. Roost Recycled Wood Nesting Console Tables på modishstore.com er et sæt af fire, der kan tjene som en bænk, et skrivebord og sofabord.8. Crate and Barrel Ascend skydedøre kan bruges individuelt som opbevaringsbænk eller stables efter behov.

Tip: Tilføj låseskiver til multifunktionelle møbler, hvis du planlægger at flytte varen rundt (hjullåsene holder varen på plads). Husk at hjulene vil tilføje til varens højde.

Lejlighed-Size Sofaer og Siddemøbler

Virksomheder som West Elm og CB2 har udviklet en bred vifte af sovesofaer i lejlighedsstørrelse og siddepladser til småbeboere, og med god grund: Sofaen er normalt det mest pladsbehovelige møbelstykke i et hjem.

Opt for sofaer, der har et lavere dybde, 37 tommer eller mindre. Spring overstørrede, rullede arme - som kan spilde en fod eller mere gulvplads - og vælge en moderne strømlinet stil med tyndere arme.Mindre arm plads betyder også flere siddepladser; faktisk er en armløs sofa eller en enarmet chaiselag den ultimative pladsbesparende siddepladsløsning.

Numrene svarer til nedenstående produkter.

1. West Elm Heath Sofa er lille i skala uden at ofre klassisk styling.2. Ikea Ekero Lænestol har en reversibel rygpude og tynde arme til det udfordrede rum.3. Kyle Schuneman Monroe Apartment Size Sofa på apt2b.com har en klassisk retro følelse og passer i små rum.4. Euro Style Calais Spisestole (sæt 2) på 2bemod.com er ikke kun til spisestuer; de kan arbejde i ethvert rum.5. CB2 Casbah Corner Chair kan bruges indendørs eller ud, singulært i et hjørne eller fordoblet op for at skabe et loveseat med arme. Casbah Armless Chair kan tilføjes for at udvide den til en chaiselong.6. Istikbal Twist Convertible Loveseat på wayfair.com kommer i lyse farver og konverterer til en sovende.7. Euro Style Fenia Swivel Chair på amazon.com er lille og alsidig, takket være drejemekanismen.8. CB2 Flatiron Haze Apartment Sofa er slank og strømlinet på kun 60 inches bred.

Tip: Få en sovesofa til gæster eller film søndag. Hvis en sovesofa i lejlighed er stadig for stor, gå med en kærester.

Reoler

Bogreoler er en livredder, når det kommer til at leve lille. De kommer i alle former, farver og størrelser. Vores valg er ikke kun funktionelle, de er attraktive. Nogle måder at bruge en reol kreativt på i en lille lejlighed inkluderer:

 • Som en rumdeler, flydende det i et område for at opdele rummet.
 • Til hus samlinger af varer at rydde rod og give et værelse et design boost.
 • Som en hjemmekontor, med en hylde sat i en højde på 28-30 tommer for at tjene som skrive- eller laptop-spot samt et afsnit til en printer.
 • Som en adgang, morgenmad, medie eller sofabord.
 • Som en armless sofa bookend i stedet for et sidebord.

Numrene svarer til nedenstående produkter.

1. Ikea Kallax Shelving Unit uden ryg fungerer godt som en rumdeler.2. Zin Home Metropolitan Low Bookcase er stilfuld og moderne i midten af ​​århundredet i styling.3. Containerforretning Driftwood Aspect Shelving Unit er letvægts i stål og mindre end 12 inches dyb.4. Room & Board Slim Bogreol fås i 14 farver.5. Containerbutik Mørkegrå Sapien Bogreol er en lille rumsopbevaringsløsning til stabling af genstande.6. Crate and Barrel Kyra Console Table har to rækker af hylder alsidige nok til brug overalt.7. Smart Møbler Trilogi Trappe Hylde på amazon.com er designet til uhensigtsmæssige trappe vægge, men ville tilføje et grafisk udseende til ethvert område.8. Mercury Row Draco Bogreol på wayfair.com har et elegant, poleret look.9. Crate and Barrel Sawyer Mocha Leaning Wine Bar har opbevaringsplads til vin og alle accoutrements.

Tip: En anden mulighed er at hænge en vægmonteret reol eller hylder 18-20 inches væk fra jorden, og tag en bænk, ottoman eller terning under, der kan trækkes ud, når der er brug for ekstra plads.

Farveaccenter

Nu er du klar til at give dit lille boligareal et personligt præg. Tilføjelse af nogle farver, tekstur og interesse for dit grundlæggende vil holde din lejlighed ligne et møbel showroom.

Lag tekstiler som puder og smider på dine siddepladser. Vælg 20 eller 22 tommer kvadratiske puder, der kan fordoble som gulvhynder. Tilføj vægduv og indretning i fed tone. Endelig vil det rigtige område tæppe varme op dit rum, mens du tilføjer farve og mønster. Nedenfor er nogle af vores yndlings accent stykker.

Numrene svarer til nedenstående produkter.

1. Fab Tæpper World Tangier Pouf Osmannisk på wayfair.com er et farverigt stykke, der kan bruges som cocktailbord (tilføj en bakke), ekstra siddepladser eller en fodskammel.2. Jonathan Adler First Lady Needlepoint Throw Pillow af King of Kitsch tilføjer en lille vintage sjov til et værelse.3. DENY Designs Miss Penelope Throw Blanket på allmodern.com har alle de levende farver i mode nu, blandet i et mønster.4. My Art Outlet Tile Tic-Tac-Toe Maleri på allmodern.com har ni håndmalede lærred, der kan hænge i enhver konfiguration.5. Jonathan Adler Happy Needlepoint Throw Pillow har lykkelige ord som penge, hvalpe og solskin til nogle retro chic.6. Trina Turk Pillows på burkedecor.com tilbyder levende mønstrede udsagn.7. Nuloom Ikat Tæpper kommer i en række mønstre og farver for at give dit gulv et moderne udseende.8. DENY Designs Bianca Green Throw Blanket på wayfair.com tilføjer grafisk detaljer til din sofa i lejlighedstørrelse.9. Banksy Life er smuk lærred på icanvas.com fås i flere størrelser til en væg, der kræver en bykant.10. Surya Cosmopolitan Transitional Area Rug på amazon.com har et dristigt grafisk mønster, der giver en lille plads en ekspansiv følelse.

Tip: Tilsæt nogle planter. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, blæser silkeblomster - også kendt som permanente botanikarter - utroligt ægte.

Giv ikke op på din lejlighed, bare fordi den er lille. Giv det det højdesignede udseende, du altid har ønsket; det er nemmere end du måske tror, ​​takket være disse produkter og tip. Ordspillet "Gode ting kommer i små pakker" er populært af en grund. Brug det som din lille lejlighed-levende mantra.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar