Lille lejlighed forfrisket med farve og nyt interiørdesign

Bygningen, hvor denne lejlighed er beliggende, er 60 år gammel, og på trods af det er gammelt absolut ikke det afgørende kendetegn ved dette rum. I 2014 gennemgik lejligheden en komplet renovering, og det betød en total ombygning af interiøret.

Lejligheden måler kun 55 kvadratmeter, og det betyder, at teamet hos Maayan Zusman Interior Design, den der tog på projektet, skulle finde passende løsninger til det. Virksomhedens projekter er generelt defineret af teamets store planlægningsfærdigheder, budgetbevidsthed og oprindelige design.

Ombygningen omdannede dette rum til en moderne toværelses lejlighed med en balkon med udsigt over de frodige grønne omgivelser, et ret sjældent syn. Den centrale placering spiller imidlertid ikke nødvendigvis en rolle i hele redesignprojektet.

Lejligheden er nyt design, der er en smuk blanding af gamle og nye, kombinerende elementer som genvundne stole og helt nye specialfremstillede møbler. Farverne og materialerne udgør en afbalanceret blanding, herunder nuancer af grå, fersken, blå og lilla med træ, metal og cement.

På trods af de forskellige farver, materialer og teksturer, der anvendes overalt, er lejligheden indvendig baseret på glatte forbindelser, der skaber et sundt udseende og opretholder samhørighed.

Det oprindelige layout var typisk for gamle israelske lejligheder med små rum, et lukket køkken og en lukket balkon. En af udfordringerne, som designerne havde at gøre med, var at finde en måde at segmentere rummet på, samtidig med at det blev åbent og luftigt.

Løsningen, som holdet fandt, var at opdele de forskellige områder ved hjælp af møbler i stedet for vægge. Denne beslutning tillod dem at spare plads, men også tilbyde lejligheden et kig, der adskiller sig fra de fleste andre boliger i området.

Næsten alt her er skræddersyet af designerne hos Maayen Zusman. Dette omfatter stue borde, hylderne, master seng, skuffer samt den multifunktionelle køkken ø med siddepladser.

MoreINSPIRATION
  • Flot Hvid Ren Interiør Design Lejlighed i Danmark
  • Mørk lejlighed Indretningsdesign Vi elsker for udsøgt fyr
  • Dominion - En Futuristisk Moskva Lejlighed Med Custom Interior Design

Det nye layout har nu to soveværelser adskilt af et badeværelse. Der er ingen vægge eller gange. Skydedøre blev brugt imellem disse rum og alt var omhyggeligt planlagt. Designerne besluttede også at åbne balkonen for at understrege synspunkterne.

Faktisk er hele indretningen åben og lys. Dette blev opnået gennem en række velplanlagte løsninger. De omfatter elementer som de specialdesignede møbler, mere specifikt kabinettet, der adskiller de forskellige områder. Køkkenet og opholdsstuen er også åbne og deler samme gulvplads.

Grå køkkenskabe sætte dette område fra hinanden, hvilket gør det muligt at kontrast med opholdsstuen er en subtil og chic måde. Samtidig koordinerer køkkenskabet med den grå stue sofa. Et par to nestende kaffeborde tilføjer et strejf af farve sammen med en række indrammet vægkonst.

De to soveværelser er små og hver har sin egen karakter. Den ene er minimalistisk, for det meste dekoreret med sort og hvidt og små hints af farve i form af en lyseblå natbord og farverig vægkonst. Det andet soveværelse føles meget varmt og hyggeligt takket være den murede mursten og accentbelysning. Den vægmonterede bøjle blev specialdesignet.

Enkelhed definerer også badeværelset. Spejlede skabsdøre giver dybde, hvilket gør rummet mere lyst og større. Alt andet holdes så simpelt som muligt, og kun de grundlæggende elementer er inkluderet.

Arbejdsrummet er meget interessant, bygget ind i en slags niche. Det skiller sig ud som et individuelt område takket være designernes valg af farve. Endnu engang tager minimalismen over, kun en hyldebord og en klassisk stol.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar