Små Lejligheds Renoveringsheiser Møblerne Off The Awesome Green Floor

Ofte end ikke har renoveringen af ​​en lejlighed som mål at genopfinde rummet og i nogle tilfælde betyder det en komplet renovering og en ny start. Det skete for et stykke tid siden i Sao Paulo, Brasilien, da en lejlighed beliggende på 18. etage i en historisk bygning blev renoveret af Vão. Bygningen daterer sig tilbage til 1950'erne og fungerer som et vartegn, men lejlighederne inde i det, især her er ganske små, hvilket kan være en stor ubelejligt.

Den lille fodaftryk af lejligheden afskrækker ikke arkitekterne. Faktisk har det bare gjort dem mere interesserede i ideen om at tilpasse interiøret på en måde, der beskæftiger sig med dette problem kreativt. Den valgte strategi indebar, at alle indvendige vægge i den oprindelige plan skulle nedrives. Det var en drastisk beslutning, men resultaterne gjorde det hele det værd. Ved at fjerne væggene kunne arkitekterne åbne hele rummet og understrege udsigten til downtown Sao Paulo samt skabe indtryk af et meget større og lysere rum.

Denne beslutning indebar også, at der ikke længere var en klar opdeling mellem rum. Arkitekterne løste dette problem ved at skabe en ny og helt anden organisationsstrategi. Køkkenet, opholdsstue og soveværelse er nu opdelt af møbler, der forresten er ret usædvanligt. Møbelstykkerne (nogle af dem i det mindste) suspenderes og flyder over gulvet. Dette er en vigtig detalje, som yderligere bidrager til den samlede åbne og rummelige følelse af lejligheden nye indretning.

MoreINSPIRATION
  • Snazzy Apartment Showcases En overdådig grøn mur
  • Lille lejlighed renovering med hvide vægge
  • Sunny Tiny Stueetage Lejlighed Med Kompletterende Udendørs Boareal

Lad os nu tale om det mest iøjnefaldende træk i hele lejligheden: gulvet. Den har en fantastisk grøn farvetone, og det er et af de to elementer, der forener alle rummene, og det andet er det nøgne betonloft. Og når man taler om beton, det er også hvad køkkenbordet er lavet af, og det ser rigtig cool ud, især da det er så længe og i perfekt synkronisering med omgivelserne.

For så vidt angår møbler går der et modul, der skiller sig ud: den suspenderede træ enhed, som adskiller stuen fra soveområdet. Det er et multifunktionelt element, der giver opbevaring til bøger og elektronik på den ene side og en garderobe på den anden. Det har også rollen som at give privatliv til soveværelset. Badeværelset støder op til soveværelset og, selvom det er lille, har en meget blød følelse, der hovedsagelig skyldes mangel på vægge og tilstedeværelsen af ​​gennemsigtige glaspaneler, der filtrerer lyset og opretholder en intim atmosfære inde.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar