Lille loftslejlighed med balkon i Göteborg

Denne hyggelige lejlighed er beliggende i Kålltorp, et distrikt i Göteborg. Det ligger i en bygning, der dateres tilbage til 1946, og den har kun 1,5 værelser. På trods af sin lille størrelse er det faktisk meget hyggeligt og privat. Det dækker et areal på 58 kvadratmeter, og det sidder på tredje sal i en tre-etagers bygning. Lejligheden har et moderne design med et strejf af traditionelle og det er nu til salg til en pris på 1,25 millioner SEK.

Lejligheden kompenserer, at den er lille med det faktum, at den også har en balkon. Balkonen har udsigt over gården og det tilføjer et meget flot strejf til denne dejlige studiolejlighed. Indretningen er enkel luftig men meget charmerende og indbydende. Det har skrånende lofter og synlige bjælker, og væggene og loftet er hvide og derved skabe indtryk af et større rum og en luftig atmosfære. Selv om lejligheden har begrænset plads, er indretningen fleksibel og fleksibel.

MoreINSPIRATION
  • Lys og luftig studiolejlighed i Linnéstaden med balkon
  • Rummelig 3 + 1 lejlighed med 7 kvm balkon
  • Indbydende lejlighed i Linnéstaden med en smuk balkon

For eksempel har køkkenet et stort spiseplads, der også kan bruges som et soveområde af gæsteplacering, hvis en sådan situation opstår. Derudover har lejligheden masser af opbevaringsplads, herunder et walk-in closet. Stuen er rummelig og kan nemt rumme en sofa, en seng og endda et skrivebord eller et lille arbejdsområde. Køkkenet er også stort og har en tilstødende spisestue, der kan rumme et spisebord til seks personer. Lejligheden har også en dejlig gang med et stort walk-in closet. {Fundet på stadshem}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar