Små badeværelser med klare opbevaringsrum

I et lille badeværelse er der ikke meget plads til opbevaring. Derfor er du nødt til at blive kreativ og komme op med geniale ideer. Uanset om det er en strategisk placeret hylde, et lille opbevaringsskab, der er presset i et hjørne eller en vægmonteret enhed, er det vigtigt at sørge for, at rummet ikke bliver rod. De fem badeværelser, vi har valgt som eksempler, kan være små, men de mangler helt sikkert ikke lagerplads.

I dette badeværelse var løsningen for at spare plads at have et smalt brusebad med en gennemsigtig glasvæg, et håndvaskskab med integrerede opbevaringsrum og et matchende vægmonteret skab over toilettet. For at opretholde et simpelt og luftigt udseende har badeværelset en dejlig hvid og beige farvepalet.

Fordi dette badeværelse er smalt, skulle løsningen have en hjørne opbevaringsenhed placeret over badekar enhed eller badeværelse suiter til små badeværelser. Det har både åbne og skjulte opbevaringsrum og kan sagsøges både inde i karret og fra den anden side af badeværelset. Det er fantastisk til opbevaring af håndklæder, lotioner samt for at vise nogle få dekorationer.

MoreINSPIRATION
  • Store opbevaringsrum i små steder
  • 5 klare opbevaringsløsninger til små rum
  • Sneaky Storage Solutions til små rum

I dette badeværelse er en væg besat af en slags indbygget opbevaringsstruktur med et mellemrum i midten med vasken forfængelighed med håndklædebjælker på hver side og et spejl. På begge sider af dette rum er to høje og smalle opbevaringsrum med hylder og rum. Visuelt er det overordnede design elegant og smukt.

Dette er et godt eksempel på et lille badeværelse med masser af lagerplads. Hvert lille rum blev klogt brugt. Dobbeltvaskskabet giver masser af skuffer og rum hvide mellemrummet mellem de to spejle er også optaget af et vægmonteret opbevaringsskab. Det er simpelt, ikke rodet og meget praktisk.

Dette er en klog for at bruge rummet ved siden af ​​badekarret. Denne hylde er ideel til opbevaring af håndklæder og holde dem tæt på hånden, men også til opbevaring og udstilling af dekorationer, lotioner og alle andre ting. Det er en meget god måde at gøre en blank væg til et nyttigt og funktionelt rum samt et fokuspunkt for badeværelset.

Billedkilder: 1, 2, 3, 4 og 5.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar