Lille, men godt fordelt lejlighed med moderne indretning

En indretningsarkitekt vil arbejde med hvad rummet tilbyder. For eksempel, hvis det er en rummelig lejlighed, er der nok plads til overdimensioneret kunstværk og til alle slags tilbehør og elementer. Hvis derimod lejligheden er lille, vil designeren forsøge at bruge alt til hans fordel og bruge rummet klogt. På en måde er lille lejlighed mere interessant, fordi du får se, hvordan andre har formået at løse problemerne i forbindelse med manglen på plads.

Denne lejlighed er ganske lille. Værelserne er lille, men de synes absolut ikke så. Den løsning, der blev fundet i denne sag, var at bruge rene og klare linjer, en overordnet minimalistisk og nordisk indretning og til at bruge lyse farver med godt fordelte accentdetaljer. Som i tilfælde af lille plads var den største udfordring her at integrere masser af lagerplads.

Disse rum er blevet gemt i hele værelserne. For eksempel har køkken- og spisestuen en del af opholdsstuen et kompakt stykke med en halvgennemsigtig side, der lader os se, at interiøret bruges til opbevaring.

MoreINSPIRATION
  • Lille lejlighed med legende indretning
  • Lille lejlighed i New York med udsatte murvægge
  • Lille studiolejlighed med geniale indretningsløsninger

Andre geniale løsninger er også blevet fundet. Stuen har en enkel sofa, der integrerer pænt ind i indretningen. Nær denne sofa er der en stige, der sagsøges som en hylde til visning og opbevaring af genstande. Hylder er også sagsøgt i hele lejligheden, og de er vidunderlige for små rum generelt. Jeg kan især lide badeværelset. Det er lille, men det virker luftigt. Den er dekoreret i sort og hvid og har et elegant og elegant udseende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar