Lille kirke omdannet til et smukt feriehus

Selvom konvertering eller restaurering af en bygning kan være dyrere end at bygge den fra bunden, af og til betaler det sig at vælge et mere udfordrende og usædvanligt projekt. Dette sommerhus var for eksempel en kirke.

Beliggende i Nova Scotia er kirken nu et sommerferie, en oase i denne smukke region. Ombygningen af ​​rummet havde ikke som mål at slette bygningens fortid og give det et helt nyt udseende, men tværtimod at bevare så meget af originalen som muligt.

MoreINSPIRATION
  • Gamle kirke ombygget til et eklektisk familiehjem
  • 1850-kirken Konvertering i Parkside, Australien
  • Den tidligere kirke bliver et luksuriøst ophold med en glamourøs indretning

St. Albanas sommerhus er et meget specielt sted, det perfekte gemmested for dem der har brug for en pause fra byens liv. Beliggende langs en landevej, tilbagetoget tilbyder smuk udsigt og det er omgivet af fred og ro. Konverteringen bevarede bygningen stort set intakt med hensyn til størrelse og layout. Relativt lille, ferieboligen tilbyder 2,5 soveværelser og 1,5 badeværelser plus alle bekvemmeligheder.

Hjemmet har et gourmet køkken, et spa-lignende badeværelse og moderne bekvemmeligheder. Dette gør det endnu mere tiltrækkende, især da alt er pakket ind i en så charmerende indretning. dem der beslutter at tilbringe et par afslappende dage her kan nyde alle mulige aktiviteter, fra vandreture til cykling og udforske. Der er meget at se i nærheden af ​​ferieboligen. Placeringen er også meget bekvemt, med butikker og meget tættere på. {Fundet på theottomanempire}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar