Lille Hotel i Spanien kombinerer rustikke og moderne detaljer

Dette lille hotel, designet afLucas og Hernández-Gil Arkitekter, blev udviklet i to gamle huse. Hotel Ayllón ligger i en charmerende middelalderlandsby i Segovia, Spanien, og har en kombination af rustikke og moderne elementer. Projektudviklerne søgte at bevare de oprindelige detaljer om disse boliger.

"Hovedidéen var at skabe en simpel og ædru effekt," sagde designerne. "Selve stedet giver ro, med nuancer af farve, der giver friskhed ligesom vallerne i de castilianske hvedemarker. Ruten til hotellet er en stor oplevelse for gæster, fordi det afslører kompleksiteten af ​​den omkringliggende middelalderlige arkitektur. "

Hotellet har 18 værelser og tre fælles spiseområder. En gård forener de to ombyggede huse. Træ blev brugt udbredt i hele interiøret og skabte en varm og behagelig følelse.

Moderne møbler og stænk af farve tilføje personlighed. Loftet værelser er især indbydende, med deres sommerhus-lignende stemning og vinduer med udsigt over den middelalderlige landsby. [Fotos af Jara Varela]

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar