20 Genius Små Køkken Udsmykning Idéer

Større er ikke altid bedre, især når vi taler køkkener. Små køkkener er normalt mere effektive arbejdspladser end store. Plads og godt design er ikke eksklusive til et stort køkken - alt hvad du behøver er nogle gode små køkkenindretning ideer, der holder din lille plads organiseret, funktionel og smuk.

Hvis du kan organisere dit køkken, kan du organisere dit liv. - louis parrish

Vi har sammensat nogle små køkkenindretnings ideer, der løser de følgende problemer med gode designløsninger. De tre mest almindelige småkager er rod, mangel på diskplads og et mørkt køkken.

Uorden

Clutter er normalt en bivirkning ved ikke at have tilstrækkelig opbevaring. Ofte er mere opbevaring ikke løsningen - forenkling og decluttering dit køkken er. Gå gennem dine skabe og skuffer (især ryggen) og donér eller smid noget, som du ikke har brugt i et stykke tid. Spørg dig selv, om du virkelig har brug for et kirsebær-pitting værktøj eller en ægskårer. Når du har ryddet kabinetterne, skal du rydde tællerne ved at gemme de ting, der forårsager visuel rod.

Mangel på modrum

Du har genvundet nogle diskplads, men føler du stadig, at det ikke er nok? Det er et fælles problem. Vi har ideer til at maksimere (og endda tilføje) mere diskplads til dit lille køkken, herunder et trick til at dreje din vask til et skærebræt (billedet ovenfor).

Et mørkt køkken

Mørke rum føler sig mindre, så lys op dine vægge med et frisk lag maling i en lys skygge. Hvis du elsker dine rige, mørke kabinetter, skal du tilføje forskellige typer belysning. Brug under-kabinet belysning til at lyse arbejdsområdet og accent din kabinetter. God belysning gør et køkken ser større ud, uanset farve. Prøv nogle af de følgende belysningsideer:

 • Tilføj LED strip lys til hylder og under dine skabe for at belyse din counter plads; Skal blot, holde fast og stik
 • Udskift glødelampe med de nyeste energieffektive versioner.
 • Vælg hængelys, der kan klippes på eksisterende belysningssystemer for at lagre dit rums belysning.
 • Udskift forældede lysarmaturer.
 • Tilsæt et spejl til en køkkenvæg eller overvej at tilføje en spejlet backplash for at afspejle lys.

Små køkkenindretning ideer, der er nemme at implementere:

 • Pot Racks
 • Madlavningsværktøj til vægopbevaring
 • Hideaway Møbler
 • Mere Counter Space
 • Ekstra hylden

1. Pot Racks

Mens de fleste små køkkener ikke har plads til store rektangulære grydeholdere, er der muligheder for mindre rum. Potholdere behøver ikke at hænge fra loftet; nogle kan være vægmonteret, ligesom pegboardvæggen ovenfor.

2. Opbevaring Værktøjs vægopbevaring

Få inspiration fra nogle af de travleste restaurantkøkkener, der bruger industrielle væghardware og stativer til opbevaring af køkkenredskaber. Nogle ideer til opbevaring af redskaber og værktøjer på væggen:

 • Hang stænger til redskaber. En simpel bar med nogle kroge kan holde værktøjer med en loop eller et hul i dem. Der er kurve, der kan hænges på stativet for at holde mindre ting
 • Mal og hæng en pegboard, og brug den til at hænge dine værktøjer. Opbevar emnerne arrangeret efter farve eller brug.
 • Brug vægmagneter til at opbevare knive og krydderør.

3. Hideaway Møbler

Prøv en kreativ tilgang til at maksimere funktionaliteten i dit lille køkken. Find måder at oprette et multifunktionsrum med praktiske møbler, der er nyttige, men kan nemt gemmes ude af vejen. Nogle ideer omfatter:

 • Backless barstole, der kan gemme væk.
 • Udrulede køkkenskabe eller borde.
 • Drop-down, vægmonterede borde eller skærebræt.

4. Mere Counter Space

Hvis dit mål er at skabe et moderne køkkenrum, er et af de vigtigste designelementer minimalistiske, ryddelige køkkenbord. Dette ser ikke kun moderne ud, men det øger modarealet, hvilket gør det nemmere at prep og lave mad. Det første skridt er at fjerne alle små apparater og bordplader. Nogle andre ideer til at øge diskpladsen inkluderer:

 • En lavprofileret keramisk kogeplade. Dagens el-kogeplader er slanke og moderne. De har den ekstra fordel at være næsten flush med tællerne, så du kan placere et skærebræt eller andre genstande på det, når det ikke er i brug.
 • Et kogeplade. Hvis du har et gasområde, kan du købe et dæksel til det, så du kan sikkert arbejde på din komfur, når den ikke er i brug. Nogle dæk kommer som træ slagterblok overflader.
 • En rullende slagterblok eller vogn som ekstra tællerplads. Køb en med hjul, eller tilføj et sæt selv, så du kan køre det ud af vejen, når det ikke er i brug. Tilføj et par enkle afføring til din rullende slagterblok for en øjeblikkelig morgenmadsstang.

5. Yderligere hyldning

Find steder at tilføje hylder til ekstra lagerplads. En række smalle hylder, føjet til en køkkenø, kan være perfekt til kogebøger. Se efter flere steder, herunder hjørner eller over en tæller.

Vi håber, at dette indlæg har inspireret dig til at opfriske dit lille køkken. Hvad er din favorit lille køkken dekoration idé?

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar