Lejlighed i Spanien med små rumdesign ideer

Lejlighed i Spanien med små rumdesign ideer
Lejlighed i Spanien med små rumdesign ideer

Video: Lejlighed i Spanien med små rumdesign ideer

Video: Lejlighed i Spanien med små rumdesign ideer
Video: Современный дом с неподвластным времени дизайном интерьера (House Tour) 2023, September
Anonim

Det Lejlighed i Alfinach renovering af rh Studio er det perfekte svar på sine unge par ejeres klager, at små rum bor ikke længere arbejder. Det gør mest ud af alle 753 kvadratmeter i en moderne, minimalistisk design.

Du indtaster lejligheden i, hvad der ligner et lille, simpelt køkken. Her brugte rh Studio en innovativ roterende bordplade, som ejerne kan hugge grøntsager på eller opbevare til et mere åbent layout. De byggede også effektivitet i opholdsrummet med et tv-stativ og sofabord, der kunne fordoble som opbevaring.

Arkitekterne brugte et åbent designkoncept, der fjernede vægge og løbende hvide harpiksgulve i hele lejligheden og på terrassen. De fortsatte med hvide i næsten alle aspekter af designet, hvilket er et naturligt valg for at få et rum til at virke større, fordi det afspejler lys.

Daglige boligarealer strækker sig sømløst ud på terrassen med glasdøre, der løber fra gulv til loft i begge værelser i lejligheden. Dette område fungerer som en afslappende gårdhave, spiseplads og vaskerum uden at føle rotte eller overarbejde. Vaskeudstyrene er for eksempel gemt bag en glidende trædør, der ligner en moderne accentvæg. [Fotografi og information høflighed af Design Milk]

Anbefalede: