5 måder at bruge en lille rumspiejl på

Vi håber du kan lide de produkter, vi anbefaler. Bare så du er klar over, Freshome kan indsamle en del af salget fra linkene på denne side.

Har du en lille plads, du desperat vil se større ud? En nem måde at tilføje visuelt rum til et værelse er den klassiske snyde: Tilføjelse af et lille rums spejl.

Tilføjelse af et spejl kan bogstaveligt talt fordoble rummet visuelt. Men i stedet for at installere spejle, vil det være flere måder at bruge spejle, der ser stilfulde ud, men funktionelle. Fra at placere spejlet på ukonventionelle steder som i loftet til brug af segmenterede fuldvægsspejle, er disse spejlideer gode måder at tilføje stil på, mens et værelse ser større ud.

At skære et spejl for at passe skråt tag udvider spejlet og giver plads til at se det meget større. Billede: dblo associates

Udvid spejle på ukonventionelle måder

At have en lille plads kan betyde nogle funky vægrum, som dramatiske skrånende lofter. I tilfælde som disse kan du få spejle skåret specifikt for at passe pladsen.

Fordelene ved at sætte et lille rums spejl som dette ind i et rum er todelt: Det skaber et unikt, funky udseende, og det betyder, at meget mere spejl for visuelt at udvide området. Når det kommer til små værelser, handler det kun om at bruge hver eneste tomme af rummet, og denne ide gør det muligt at udnytte dette koncept fuldt ud.

Et loftsspejl tilføjer en helt ny dimension til rummet fra toppen. Billede: Peter A. Sellar

Sæt spejle på loftet

Et kendetegn ved mindre rum er, at du måske ikke har meget vægplads til at arbejde med. Hvad du har, kan blive taget op af dine mest værdsatte kunst eller værdsatte billeder. Så hvis du befinder dig i den position, så prøv at tilføje et spejl til loftet. Billedet ovenfor viser, hvordan det rent faktisk kan åbne rummet fra toppen.

Et forsænket spejl ser ud som om det tilhører design. I tilfælde, hvor et forsænket spejl ikke er muligt, skal du prøve et fladt spejl uden ramme, som passer ind i det omgivende loft.

Et fuldvandsspejl kan have dekorative elementer som et segmenteret paneldesign og distressede portioner. Billede: Ty Larkins Interiors

Brug et fuldvægs spejle med lille rum

Og så er der den gamle standby-favorit: et fuldvandsspejl. Disse er utroligt effektive til visuel ekspansion, da de giver illusionen om, at du mangler en mur og ser på et helt andet rum.

Du kan dog stadig blive kreativ med fuldvægsspecialet med lille rums spejl. Et populært valg er at tilføje et gittermønster, hvilket giver spejlet nogle slanke geometrier. Tilføjelse af et ubehageligt touch til spejlet er også en god måde at personliggøre det, som i billedet ovenfor.

En træramme gør det muligt for spejlet at blande sig ind i dette rustikke rum. Billede: Darren Palmer

Brug store indrammede spejle

For at gå mere klassisk skal du placere et stort indrammet spejl på en væg. Ved at tilføje en ramme til et stort spejl, kan du indarbejde stilen i rummet i spejlet selv.

For eksempel kan et rustikt rum bruge en distressed træ spejl ramme. Et industrirum kan bruge en metalramme. Et moderne rum kan bruge en tynd, minimalistisk ramme. Og et kunstnerisk rum kan bruge en dristigt farvet spejlramme. En simpel ramme giver mulighed for nem tilpasning på et lille rums spejl.

En af de mest dramatiske måder at lave et lille værelse på ser større ud, er et wraparound spejl. Billede: Alexey Trofimov

Prøv et wraparound spejl

For virkelig at tilføje dybde til dit rum, prøv at tilføje to spejle på tilstødende vægge. Dette skaber geometrisk interesse med flere grader af refleksion. Flere omgivende spejle tilføjer kun effekten.

Wraparound spejle arbejde i enhver hjem stil. Men som billedet ovenfor viser, spoler wraparound parre godt med en stærkt tekstureret væg. Den teksturerede væg tilføjer visuel interesse og kontrast mod spejlets slanke stil.

Brug af spejle er en af ​​de bedste måder at få et lille rum til at se større ud, men du behøver ikke at stoppe der. Tjek nogle af vores andre ideer til badeværelses spejle i hele huset. Hvad er nogle af dine favorit spejl ideer? Lad os vide om det nedenfor!

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar