Smila Blomma Kids Wall Lamp fra Ikea

Når du har børn, er der mange detaljer, du ikke ved, hvordan du organiserer dit hjem for dem, indtil du står over for problemerne, og du lærer at håndtere det. For eksempel når du har et lille barn, og moderen altid skal holde øje med barnet og også når barnet vokser op en smule, og du vil opmuntre dem til at sove alene, skal du have en lidt diffus og diskret lampe. I det første tilfælde skal du bruge det lige nok til at se barnet, og hvis det er ok, og i den anden til at kaste nok lys til at skræmme de dårlige drømme væk, men dim nok til at lade dem sove. Derfor kom de kloge fyre fra Ikea med et projekt til en børnevæglampe i form af en blomst.

Produktet hedder Smila Blomma og er en meget flot væglampe, der er specielt designet til børnene og justeret for ikke at være skadelig for dem. Derfor er det hele dækket af en blød plastik, der er modstandsdygtig mod nysgerrige små fingre. Samtidig giver det lyset mulighed for at komme uden problemer og uden at forlade lyspæren for de små børn at blive skadet.

MoreINSPIRATION
  • SKOJIG Pendant Lamp til Kids fra IKEA
  • IKEA 2010 Kids Room Design Ideer
  • Hedgehog lampe - sikker for børnene

Denne lampe kan fastgøres til væggen sammen med netledningen, der sikrer både lys og sikkerhed. Det er designet af Anna Efverlund og kan nu købes til 9,99 kr fra Ikea butikkerne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar