Skulpturelle Møbelsamling Slips Knot In Style

Nogle kunstnere kan temme selv de hårdeste materialer og bøje dem efter ønske, hvilket skaber nogle af de mest unikke former og designs. Håndværker Kino Guerin og hans kone Elyse besluttede at arbejde med træ, som de håndterer til perfektion. De skabte denne fantastiske samling af bænke, hylder og borde, der har glatte kurver, udsøgte linjer, og nogle af dem ser ud som om de er blevet bundet i en knude.

Den klogt betegnede "Why Knot Bench" er helt sikkert et af de mest interessante stykker i samlingen. Laget med lamineret bøjet krydsfiner og valnødfiner, går dette stykke linjen mellem en skulptur og en funktionel genstand.

MoreINSPIRATION
  • 3D møbler samling af Martin Gallagher
  • En møbelsamling der tricks i øjet
  • The Cutline møbler kollektion af Alessandro Busanas

Andre unikke designs, der er inkluderet i denne samling, er "Apple Table", et stykke med et alsidigt og multifunktionelt design, "Simple Twist Shelf", som synes at udfordre tyngdekraften med sit kunstneriske design, "Nebula Table", der sidder perfekt og stabilt og skiller sig ud med sin knyttede og snoet base og "C-hylden", som er den enkleste af alle stykker, men absolut ikke mangler stil eller funktionalitet.

Enhver af disse skulpturelle møbler kan give et indtryk i ethvert rum. De får os til at se på træmøbler på en ny og unik måde med deres stærke, kunstneriske tilstedeværelse.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar