Computer Chip Inspirer Design of Software Company 's Toronto Office

Vi har set alle slags kontorrumdesigner, men ingen inspireret af en computerchip, indtil nu. Det var udgangspunktet bag Toronto, Canada, kontorer i MacPaw, en softwareudvikler baseret i Kiev, Ukraine, designet af Baraban + Design Studio.

Bright orange og grøn accenter og grafik kan findes på hele kontoret, som omfatter 12.270 kvadratfod. Kigger rundt om de klare rum, finder du steder, der fremmer afslapning samt ukonventionelle arbejdsområder.

Farvede lys hjælper med at indstille stemningen, så kreativiteten kan overflødige. Kontoret har en snackbar, et bordfodbold og en terrasse med grill, pejs og springvand.

Som du måske forventer fra et softwarefirma, er næsten alt, der kan forbindes via teknologi, det; Kontorets belysning, klima og lydsystem styres af iPhone eller iPad.

Selv kontorkatterne havde et specielt sted, som de kun forestillede sig, selvom de typisk havnede på en persons laptop. Kattene er en integreret del af holdet, og derfor har de et udpeget område midt på kontoret.

Hvis du vil se, hvordan Baraban + Design Studio designer hjem, skal du tjekke denne bolig i Ukraine, inspireret af den røde skønhed i en toscansk villa.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar