Alt du behøver at vide om solpaneler til dit hjem

Et fjerntliggende eco retræte i USA Billede: Brockloch

Har du nogensinde overvejet solpaneler til dit hjem? Da omkostningerne falder og klimabevidstheden stiger, vælger flere boligejere end nogensinde at bruge solenergi i deres eget hjem.

Solar Energy Industries Association (SEIA) rapporterer, at de samlede amerikanske husstande, der har installeret solpaneler, har overgået 700.000, og tallet stiger hurtigt. Første kvartal 2015 slog rekord: Over 65.000 solsystemer blev installeret i årets første tre måneder.

Hvis du ejer dit hjem (beklager lejere!), Har du mere end 100 kvadratmeter ubeskyttet takplads og dit tag er i god stand, kan dit hjem sandsynligvis understøtte solpaneler. Ikke sikker på, hvor du skal komme i gang? Her er nogle ting, du vil vide om hjem solpaneler.

Et moderne forstæderhjem drevet af sol. Billede: stkn arkitekter

Hvordan gør solpaneler til dit hjem arbejde?

Et af de første spørgsmål du måtte have er: "Hvordan virker de?" Solpaneler består af nogle få nøgledele. Selvfølgelig er solpanelerne selv, som består af solceller (PV) og konverterer sollys til energi.

En omformer konverterer solenergi fra likestrøm (DC) til vekselstrøm (AC), som kører anvendelig energi til en hoved sikringsboks, der styrer dit hjem. Regulatoren fungerer som en overspændingsbeskytter, der beskytter batterierne ved at regulere elektriciteten.

Endelig har du batterierne selv, som er afgørende for boliger på fjerntliggende steder og ikke tilsluttet et net. Husk på, at de kan blive dyre.

Fordele ved solpaneler til dit hjem

En af de primære fordele ved at bruge solteknologi er muligheden for husejere at hjælpe miljøet ved at bruge en ren energikilde. Hertil kommer, at boligejere, der vælger at købe solpaneler, normalt øger værdien af ​​deres hjem.

Ulemper ved solpaneler til dit hjem

Mens sol er en glimrende mulighed for landdistrikter, der betaler høje energikostnader, er det måske ikke altid den billigste løsning for boliger i nærheden af ​​vanddæmmer og store kuloperationer. Desuden vil installation af solpaneler sandsynligvis øge dit boligejers forsikringspræmie med et par dollars om måneden.

Kort på plads? Solpaneler er ikke kun begrænset til tage. Billede: Arkin Tilt Architects

Fælles misforståelser om solpaneler

Solpaneler er dyre

Den højere produktion og lavere produktionsomkostninger til solpaneler, skatteincitamenter og en række ejerskabsmuligheder har betydeligt sænket omkostningerne. En vækst i popularitet og tid på markedet betyder, at entreprenører er blevet bedre til at installere dem, og installationstiden er gået fra dage til blotte timer, et andet stort fald i omkostningerne.

De kræver meget sol

Mens der ikke er nogen tvivl om, at et solpanel i Texas vil generere mere energi end en i Minnesota, kan alle regioner i USA drage fordel af solenergi. Panelerne øger faktisk effektiviteten i køligere temperaturer og kan modstå sne- og vinterforhold (selvom du bliver nødt til at fjerne dem).

Det er alt eller ingenting

Mange boligejere mener, at det går solen betyder, at de helt vil stole på deres paneler. Faktisk er boligens solsystemer bundet til elnettet - og drage fordel af det. Hvis dit værktøjsvirksomhed bruger netmåling, uanset hvilken energi dit hjem ikke bruger, sendes straks tilbage til nettet, og du krediteres senere for den energi, når du skal trykke på nettet. Dette kan medføre, at du producerer overskydende energi i de længere dage af sommermånederne, og at købe noget energi kommer vinteren.

Hjemme i alle regioner i USA kan drage fordel af sol. Billede: Gast Architects

Hvor meget koster solpaneler?

Prisen på montering af solpaneler på dit hjem er meget variabel, men afhænger først af størrelsen på det system, du skal bruge. For at få et hurtigt skøn multiplicere du kilowattene af energi, du bruger per dag med 0,25, hvilket angiver størrelsen på det system, du skal bruge. Omkostningerne afhænger også af, om du vælger at købe, lease eller bruge en Power Purchase Agreement (PPA).

Købe

Indkøb af dine solpaneler er bestemt den højeste indledende investering, men giver også det højeste investeringsafkast og skattelettelser. Den federale solbeskatningskredit (ITC) er lig med 30 procent af systemets omkostninger, så hvis et system koster 20.000 dollars, vil boligejeret modtage 6000 dollars på sin føderale skatteregning. Men handle hurtigt; Denne skattelettelse udløber ved udgangen af ​​2016.

Leje

Leasing solpaneler betyder ingen høje upfront omkostninger; det spredes ud over månedlige betalinger. Fordi lejeselskabet ejer solpanelerne, er det fordelagtigt af ITC i stedet for boligejer. Afskaffelsen af ​​høje indledende investeringer har imidlertid gjort sol til rådighed for mange flere boligejere i de seneste år.

PPA

En Power Purchase Agreement betyder, at tredjepartsfirmaet, ligesom din typiske elregning, ejer systemet, og huslejer betaler kun for den el, der genereres. Denne opsætning ser også øget popularitet.

Sørg for, at dit tag er i god stand, før du installerer solpaneler. Billede: Cape Associates

Andre ting at overveje

Typer af solpaneler

Der er tre grundlæggende typer af solpaneler, hvilket betyder, at boligejere kan vælge den model, der passer bedst til deres behov.Pricier monokrystallinske silicium paneler er mindre i størrelse og giver de mest effektive returrater på elektricitet. Tynde film solpaneler er billigere, men optager mere plads og producerer mindre elektricitet. Polykrystallinske siliciumpaneler falder midt i både omkostninger og effektivitet.

Tilstanden af ​​dit tag

Solpaneler og invertere har typisk en garanti på 25 år, så hvis dit tag skyldes en opdatering, vil det være tilrådeligt at tage sig af det, før du går i gang med solen. Men når de er installeret, bør solpaneler forlænge levetiden på dit tag ved at afskære det fra hårde elementer.

Installation omkostninger

Som du ville med nogen entreprenør, vil du have flere estimater til at sammenligne priser og læse anmeldelser af personen. Et ordentligt skøn vil være baseret på variabler som det klima, du bor i, designet af dit tag og dets solbeskyttelse. Når du vælger en professionel, skal du vælge en, der er licenseret og bundet, og hvem tilbyder en stærk garanti.

Bolig solteknologi vokser hurtigt i popularitet, og mange boligejere er med succes at tilføje systemer til deres eget hjem. Hvad synes du om solteknologi? Vil du tilføje paneler til dit hjem?

Kilder

"Solar Industry Data" Solar Energy Industries Association, juli 2015

"Skal du sætte solpaneler på dit hus?" TID, juni 2015

"Alt du behøver at vide om at tilføje solpaneler derhjemme," Forbes, maj 2014

"Alt du behøver at vide om Solar," ForståSolar, juni 2015

"Den komplette vejledning til boliger solpaneler," Solar Tribune

"Hvor meget koster det at installere sol på et gennemsnitligt amerikansk hus?" Solar Power Authority, april 2012

"Hvorfor er solpaneler så dyre?" Solar Tribune, november 2013

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar