Sofistikeret og elegant med en moderne twist - V Nesplein Hotel

Hotel V Nesplein kan findes i Amsterdam, Holland, og det har et meget interessant design, helt anderledes end de fleste typiske hoteller. Det overordnede designudbrud med elegance og raffinement og den indvendige indretning er domineret af overdådighed og meget detaljeret skønhed. Hotellet repræsenterer smukt den gamle del af byen og alt relateret til det.

Indretningen er elegant og elegant, men det har også et moderne twist med det formål at øge rummets funktionalitet. Ejerne af V Hotel har en smag for historien og elsker alt, hvad der er autentisk, og det har en historie at fortælle. Denne lidenskab kan også ses på hotellet, i den måde, den er dekoreret med elegante møbler og alle mulige gamle tilbehør. Overalt hvor du ser ud, er gamle stykker omkring dig. Atmosfæren er dog dynamisk og levende.

MoreINSPIRATION
  • Elegant Mamilla Hotel i Jerusalem af Safdie Architects
  • Det elegante Hotel Basiliani - en blanding af moderne og antikke funktioner
  • Elegant Hotel Danieli i Venedig

V Hotel er det perfekte sted at besøge, hvis du ønsker at opdage Amsterdam og dets historie. Placeringen er praktisk og har Dam-pladsen kun få skridt væk og alle de andre smukke attraktioner omkring hotellet. Du kan udforske byen ud fra centrum, og du kan opdage alle sine hemmeligheder. Dette er absolut stedet at starte, da det er så rig på historie og alt relateret til det som stil, atmosfære osv.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar