Shawn Henderson's Sophisticated Home Interior Designs

Fra rustikke begyndelser kommer der sofistikerede resultater - i hvert fald det er tilfældet med New York-indretningsdesigneren Shawn Henderson. Vokser op i Adirondack bjergene i upstate New York gennemsyret Henderson med respekt for rum, som han tager meget alvorligt, når designe hjem interiør for sine kunder.

Moderne bylejligheder, landreture og historiske plantager - Hendersons hjemindretningsartik spreder et imponerende udvalg af stilarter. Hans high-end designfirma skaber sofistikeret, men fredfyldt interiør for kunder over hele verden. Faktisk er Hendersons roster af klienter imponerende, herunder berømtheder som NASCAR-drivere og Hollywood A-listers som komiker Will Ferrell. Hans arbejde har været præget af interiørdesignmagasiner over hele kloden.

Gennemgå hans designprojekter, og du får straks en følelse af ro, som Henderson arbejder for at skabe. Introspective Magazine kaldte ham en "moderne klassiker med en smule zen-streak". Og mens hans designpalette er rolig, er det bestemt ikke kedeligt. Se tæt på, og du får se de farvede farver, som han favoriserer med at fremhæve hans interiør. Se endnu nærmere, og du vil se, at hvert rum også fortæller en historie med teksturer, siger Henderson.

Homedit spurgte Henderson om sit arbejde, klientrelationer og hans hjem interiørdesign rådgivning:

Mange interiørdesignere har et "look", og så snart du ser et rum, ved du, hvem der designede det indre. Hvordan holder du dine designs friske, så det, du opretter, er særpræg for hver klient? 

Jeg skal tænke over det hele tiden. Jeg kigger på nogle af disse designere, og arbejdet er genkendeligt - du ser det, og du ved det. Jeg kæmper fordi jeg keder mig let og jeg vil konstant udfordre mig selv for at komme op med noget andet. Det vigtigste er, at hvert rum skal afspejle det rum og kundens behov.

Hvordan vælger du hvilke klienter du vil arbejde med, og hvordan er det forhold?

Jeg tager på et projekt, hvis kemi har ret ... Kunder valgte en designer, fordi de har en naturlig attraktion for det arbejde, de gør. Alle designere arbejder på forskellige måder.

Når du ansætter en designer, ansætter du en professionel til at gøre noget, som du ikke ved, hvordan man gør. Vores opgave er at skabe plads til dig, hvor du føler dig komfortabel.

Er det mere som et samarbejde?

Ja, det er et samarbejde, men i sidste ende skal der være et tillid til designerne, så de kan udføre deres vision og gøre det, du har hyret dem til at gøre.

Hvad er din foretrukne type klient?

De mere vellykkede projekter er dem, der forpligter mig til at gøre mine ting. Du kan slags fortælle i begyndelsen, fordi de ikke forsøger at tvinge forholdet.

Hvad er dine foretrukne typer projekter?

Så meget som jeg elsker byen, er det godt at arbejde uden for New York City. For første gang sker det meste af mit arbejde på andre områder.

Jeg elsker at arbejde i hjem, der har utrolige knogler og arkitektur. Det er utroligt inspirerende til en designer. Jeg har lige arbejdet på et projekt, der er helt anderledes og virkelig sjovt. Det er et gammelt Mississippi plantagehus ... Huset er på det nationale register, så bygherren og arkitekten ledede afgiften med strukturelle ændringer og jeg designede interiøret. Vi havde nogle begrænsninger, som om vi ikke kunne engagere loftet med nogen lister, fordi det ville have været historisk ukorrekt.

Hvilke projekter er mest udfordrende?

Dem, hvor klienter er mindre villige til at give dig tillid og kontrol.

Får du kunder, der tror, ​​at de kan gøre det selv eller at stykker er for dyre - det er billigere online?

Det er interessant, for du ved, at jeg var blandt de sidste af en generation, der faktisk skulle gå på gaderne i New York og shoppe på varer til projekter. Dette er tv og internet generation. Der er så mange oplysninger til rådighed. Nogen gange får folk den forstand at ting kan ske billigt og natten over. De ser ikke alt det hårde arbejde bag kulisserne.

Mange high-end interiørdesignere synes at holde fast i en neutral palette og må ikke bruge meget farve. Gennemse dine projekter ser jeg, at du ikke er bange for at bruge farve.

Jeg elsker farve! Jeg plejer at bruge det på monokromatiske måder i mine designs - jeg elsker ikke skøre farvekombinationer. Jeg elsker tvetydige farver, der er mellemliggende. I plantageprojektet brugte jeg meget farve, men det var mere dæmpet, ofte med et strejf af gråt. Der var et støvet rosa værelse, et blåt grønt rum.

Har du nogensinde mørke farver på vægge?

Åh ja. Jeg gjorde et bordeaux soveværelse, hvor muren var rødvin farvet. Det havde neutrale accenter som et cremet hvidt læder hovedgavl. Jeg har polstrede vægge i hærgrøn ...

Hvilke fire ting vil du sige til et boligejer, der gerne vil arbejde med en indretningsarkitekt for første gang?

Kend dit budget.

Sørg for at du forbinder designeren æstetisk.

Ligesom designer som en person, fordi det er en meget intim proces.

Vær ikke bange for at være ærlig.

MoreINSPIRATION
  • Indretningsdesign Idéer af Shawn Henderson
  • Sofistikeret lejlighed med moderne interiør og udsigt til parken
  • Sofistikeret soveværelse med en lyserød indretning

Med en hurtigt voksende portefølje af globale kunder vil Henderson's sortiment kun vokse. Vi kan ikke vente med at se, hvad han skaber næste.

Overvejer at arbejde med en boligindretningsarkitekt og har spørgsmål om, hvordan man nærmer sig processen eller hvad man kan forvente? Spørg Homedit!

Connecticut Farmhouse

Village Townhouse

Billedkreditter: STEVE FREIHON / TUNGSTEN LLC.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar