Stille Sofistikeret Hus i Auckland, New Zealand

Mød ekstravagance og subtile luksuriøse detaljer! Boligprojektet, Lucerne House, Auckland, New Zealand designet af Daniel Marshall Architects er resultatet af en genial plan, der indebar en konceptuel reframing af et hus. Hvad der var virkelig nysgerrig og anderledes om det var indførelsen af ​​en garage, der skulle være skjult og inkluderet i husets designlinie. Klientens ønske var at opnå den perfekte blanding af funktionelle og fremragende, for at imødekomme en udsøgt serie af klassiske biler. Som arkitekterne sagde:"Kortet var meget specifikt, med at sikre en række klassiske biler en primær bekymring."

Med det i tankerne skabte arkitekterne et stort parkeringsområde, omhyggeligt maskering af garagen og tilføjelse af personlighed til boligen. Når du træder ind, kommer du ind i et sted oversvømmet med lys. Efter min mening er dette den optimale måde at skabe et glædeligt miljø på. Den moderne-klassiske fusion af sort og hvid sammen med den elegante møblerlinje inspirerer komfort og passer perfekt til klientens smag for klassisk design. Overraskelseselementet er uden tvivl lysekronen, det kunstneriske formål med design, der pryder stuen. Store glansende glasfarver hænger fra loftet og giver et indtryk på den, der besøger dette sted. Masser af glas er blevet brugt til efterbehandling, hvilket skaber et gennemsigtigt og rummeligt miljø. Intet virker for meget eller for lidt. Det er den rigtige mængde af alt for at holde de klassiske detaljer rockende. Neutral og stilfuldt, projektet er et fremragende hjem med fremragende detaljer om indretning.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar