Sorgente Indbygget Whirlpool Badekar af Teuco Guzzini [Video]

Hvis du virkelig vil have noget unikt og ikke-replikabelt, skal du kigge på dette fantastiske badekar. Faktisk er Sorgente mere end et badekar. Det tilbyder en meget speciel og unik oplevelse, ligesom intet andet du kunne beskrive. Sorgente er et indbygget badekar, med et simpelt men meget smukt og meget sofistikeret look. Det er designet af Lenci Design.

Sorgente tilbyder to muligheder: et boblebad og et badekar. Du kan bruge en som du vil. Alt var meningen at gøre din oplevelse mere afslappende. Badekaret er udstyret med 8 hydrosilence whirlpool jetfly, og det betjenes ved hjælp af en fjernbetjening. Disse 8 jetfly kan være skræmmende, men sandheden er, at de er ekstremt rolige for ikke at forstyrre eller afbryde den rolige og afslappende atmosfære.

MoreINSPIRATION
  • Udendørs Whirlpool Inbygget MiniPool
  • Futuristisk badekar ved Korra
  • Afslappende overstrømningsbad ved glas

En anden unik og interessant detaljer er, at dette badekar fylder automatisk, og alt du skal gøre er at komme ind og nyde en god tid. Sorgente har også en magnetisk nakkestøtte samt udtræksbruser med en fleksibel slange, hvis du foretrækker at tage et brusebad. Så det er ikke bare et simpelt badekar, men en kombination af tre elementer. Desuden er det elegant og elegant design straks ville få nogen til at blive forelsket i det. Så lad dig selv have en afslappende og stille tid bare for dig selv. Du har brug for nok plads i dit hjem, men bortset fra at der ikke er noget at bekymre sig om.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar