Southampton Beach House af Alexander Gorlin Architects

Når det kommer til at tale om boliger og deres design, er der mange ting at tage i betragtning. Opbygning af sommerhus er ingen undtagelse. Ikke kun bør din strandhus design tage højde for dimensionerne af din ejendom, men også du skal comsider de specifikke detaljer af dens placering.

For eksempel rangerede Southampton Beach House som en af ​​10 nye boliger i Hamptons, ved Curbed. Strandhuset var familievenligt designet og skabt med underholdningskonceptet i tankerne. Den 12.000 kvadratmeter sommerhus i East End of the Hamptons tager fuld fordel af sin placering mellem bugten og havet for at tilbyde udsigt over begge.

MoreINSPIRATION
  • Peregian Beach House med havudsigt af Sparks Architects
  • Tilbring varme somre og visninger i et strandhus designet af Parsonson Architects
  • Moderne familiehus med udsigt over stranden i Sydney

Strandhotellet er designet af Alexander Gorlin Architects, og omfatter også gæstesuiter, personalekvarterer, en udendørs swimmingpool og en tagterrasse. Det er litterært alt hvad du behøver fra et strandhus og meget mere. Det er et relativt stort hus, men for at kunne medtage alle disse funktioner og steder har du brug for meget plads.

Det er et godt sted at tilbringe jeres helligdage, og det giver dig også indendørs sjovt, hvis vejret er koldt. Så uafhængigt af sæsonen eller temperaturen udenfor kan du stadig have det sjovt inde i huset, mens du nyder den smukke udendørs udsigt. Men sommersæsonen er den bedste, i betragtning af at dette er et strandhus.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar