10 Kreative, pladsbesparende ideer til din lejlighed

Uanset om du bor i en almindelig ole 'lejlighed, studieopstilling eller effektivitetsområde, har du plads nok til at forårsage et problem. Hvis du er nødt til at opdele dine egne værelser eller være kreative i din udsmykning, har lejlighederne ikke de rumlige fordele, som et hus kan tilbyde. Der er en strategi, man går igennem, når man styler en lejlighed, og vi er her for at dele med dig 10 kreative, pladsbesparende måder at bringe din personlighed ud og holde dit hjem fremad. uden alle værelser eller rumlighed et hus kan give.

1. Et forhøjet soveområde.

Brug din gulvplads til underholdende og hverdagsliv. Hvis du lægger din seng i forhøjet tilstand, får du så meget mere plads til at bevæge dig rundt og organisere resten af ​​dine ejendele. Du kan også nyde rummet på så mange flere måder.

2. En sofa og tæller kombination.

Din sofa område kan også være din morgenmad, arbejde og eftermiddagste område også! Tilføj en bordplade til bagsiden af ​​sofaen og spar plads andetsteds ved at dreje et øjeblik til to væsentlige behov for dit hjem. {Found on pianoisola}.

3. Magnetiske lagringssystemer.

Lejlighederne har typisk ikke det lagerplads, du har brug for. Skabe er ikke rigelige, og du bliver nødt til at blive kreative med, hvordan du organiserer dit køkken og badeværelse væsentlige især. Med magnetstrimler og nogle sjove ideer kan du nemt og uden problemer opleve og organisere dine behov.

4. Opbevaring af kaffebord.

Dobbel dit sofabord som et opbevaringsstykke. Du kan passe film eller tæpper inde uden at have en ekstra hylde eller kurv. Ikke kun får du det overfladeareal du har brug for, men et sted at sætte nogle underholdningsinteresser også! {Fundet på letloveguide}.

5. Kreativ Møbler Placering.

MoreINSPIRATION
  • Meget smart og kreativ brug af rummet i en 29 kvadratmeter lejlighed
  • En 130 kvadratmeter lejlighed med meget kreative opbevaringsløsninger
  • 5 pladsbesparende tips, hvis du har en lille lejlighed

Din sofa og din seng skal være de største møbler, du bringer ind i din lejlighed, så det er vigtigt, at du bliver kreativ med placeringen af ​​dem for ikke at tage for meget plads fra resten af ​​området. {Found on youverygirl }.

6. Dine hyller som et skrivebord.

Dobbel dit soveværelse hylder som et skrivebord område også. Hvis du bare har en bærbar computer, er dette en super enkel og pladsbesparende måde at få dit arbejde gjort og holde dine ting pæne og ryddelige.

7. Oplad dit tilbehør.

Lejligheder har tendens til at have små skabe, så jo mere gulvplads du kan spare, jo bedre. Brug kroge eller ekstra bøjler til at hænge pung, sko og andet tilbehør i stedet for at have dem på gulvet.

8. Hæv sengen.

En nem måde at tilføje mere lagerplads til lejligheden er at tilføje sengeløftere. Du får øjeblikkelig opbevaringsplads under din seng til off-season tøj eller medie behov.

9. Træ Sofa Wraps.

Nix sidebordene og tag nogle af disse træ sofaen wraps. Dine armlener kan fordoble som smarte bord, når du har brug for en rundt. Dette er et godt alternativ end at røre en mindre lejlighed med møbler. Tilgængelig for $ 205.

10. Foyer Bike Rack.

Cykler kan tage meget plads, især når du ikke har en garage til at skjule dem ind. Et cykelstativ som dette kan få stykket op af gulvet og jazz op i foyeren! {Fundet på missioncykel}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar