Rummeligt familiehjem inspireret af deres første barns fødsel

Rummeligt familiehjem inspireret af deres første barns fødsel
Rummeligt familiehjem inspireret af deres første barns fødsel
Anonim

Familiens første barn kom ind i verden, da opførelsen af sit fremtidige hjem var godt i gang. Spredt over tre niveauer opgør dette moderne familiehus, kendt som V House, op til 354 kvadratmeter organiseret omkring en central trappe. Dette vigtige designelement blev forestillet som at dreje hele grundplanen. Agraz Arquitectos forestillede det rummelige familiens hjem i Puerta Plata, Zapopan, Mexico, som en samling af rum, der inspirerer den nye families næste skridt: "Fødslen af det første barn i denne familie er, hvad der genererede retningen for at forsøge at få huset, familielivet, forbliver til stede i minderne om dette lille barn som kontekst af latter og glæde og alt, hvad der vil danne sig en mindeværdig barndom i dette hus.”

Fotograferet af Mito Covarrubias, udstiller hjemmet en grundplan, der forestiller sig en voksende familie. Stueetagen er opdelt mellem et studie med et badeværelse med udsigt over hovedfacaden, som kan bruges som familieværelse og lejlighedsvis som gæsteværelse og separat køkken og et ekstra badeværelse. Her strækker den åbne grundplan til haven og overdækket dæk i baghaven. I arkitektens ord opmuntrer hjemmet til en sømløs forbindelse mellem indendørs og udendørs: "Et rum til spisestuen med et stort vindue, der tjener til at fremvise og nyde haven og en separat struktur, der strækker sig for at dække et dæk, der gør det offentlige område til en slags overgang mellem indvendig og udvendig, mellem naturlig og kunstig. Denne terrasse tillader også en glædelig dagtid brug af disse områder, da det er ideelt til sammenkomster med familie og venner.”

For en fuldstændig moderne livserfaring blev gulvplanen omvendt, med familiepladsen ovenpå: "Trappen, designet som en lodret akse, fører til tredje niveau, på en familie eller tv-stue. På dette niveau er den forreste facade reserveret til soveværelse, påklædningsværelse og badeværelse, der er beskyttet mod solstråling af et metalgitter, som er et stykke af kunstneren Adrian Guerrero og født af en base, som igen har en anden skulptur fra samme forfatter. Og sydfacaden huser to soveværelser med badeværelser. "På kældereniveau har bilerne et godt hus ledsaget af bryggerier og kældre.

Hvad mere vil du tilføje for at gøre dette hjem perfekt til din egen familie?

Populært emne.