Rummelig loftsbygning med åbent rum

Denne loft var allerede en stor familiebolig, men da familien voksede, måtte der også foretages ændringer i lejligheden. En ny baby var ved at komme ind i verden, da ejerne besluttede, at de havde brug for mere plads. Som et resultat bad de CreaProjects om hjælp. Holdet hjalp dem med at ombygge loftet og gøre det til et venligere sted for det nye familiemedlem.

Loftet havde en langstrakt plan, ikke den mest funktionelle men stadig stor. Hele lejligheden blev omstruktureret, og dette tillod arkitekterne at inkludere to soveværelser i det nye design. Desuden lavede de nogle meget nyttige plads på loftet. Loftet har alternerende værelser. Der er to hvile områder, der derefter lykkes af soveværelserne og alle de andre rum. Fordi grundplanen var så svært at arbejde med, var det en udfordring at bringe lys fra periferien ind i loftet.

MoreINSPIRATION
  • En gammel plads omdannet til en moderne hems i NY's West Village
  • Rummelig Loftlejlighed i Kiev
  • Rummelig New York loft med industriel indretning

Nogle områder af lejligheden havde ikke engang vinduer. Dette betød, at lyset skulle omdirigeres fra de andre rum, og at det kunstige belysningssystem også skulle forbedres. Problemet blev løst relativt let. Der blev skabt to kraftige kilder til naturligt lys, hvoraf den ene kom fra loftet. Et glasreling var det eneste der adskiller disse områder. De to soveværelser, som lejligheden nu har, er rummelige og med masser af opbevaringsplads. De har deres egne bade og farverige decors, bare hvordan børnene kan lide det. {Found on micasarevista}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar