Rummelig sort, hvid og grå lejlighed

Folk, der søger et afslappende, behageligt sted at bo i, forventer at finde et fredeligt og rummeligt hjem, hvor de kan føle sig hyggelige og gøre hvad de vil. Nogle gange er det svært at finde det perfekte sted, men hvis du har nok penge, kan ting blive lettere. De rummelige og moderne huse er normalt placeret i boligområder, og ikke for mange mennesker har råd til deres luksus.

Denne slanke toværelses lejlighed er designet af Gwathmey Siegel & Associates. Den sort og hvide indretning er typisk masculine feel.This type hjem består af to soveværelser, to badeværelser og et delvist bad og ligger i et strategisk område, der byder på masser af fordele. Hvis du vil shoppe, spise på restauranten eller bare have det sjovt, vil det være meget nemt, da du får adgang til alle disse ting om et øjeblik.

MoreINSPIRATION
  • Classic køkken omdannet til et moderne og rummeligt sort design
  • Rummelig lejlighed med en perfekt familie hjemmeoplevelse
  • En meget rummelig lejlighed i Linnaeus med et charmerende interiør

I stuen er der væg med vinduer, der vender mod syd, spiseplads og køkkenområde. Det er afslappende og moderne rum, hvor kombinationen af ​​hvide, grå og sorte nuancer ser ud til at dominere hele området. De forskellige størrelser af rammebilleder fra væggen skaber en øjenkatrerende effekt, og væggen ser også mere interesende i stedet simpel hvid. Den minimalistiske Køkkenet synes at bevare den samme kombination af sort og hvid, som også kan mærkes i et af badeværelserne. {fundet på stedet}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar