Rumlig åbenhed afslører fejlfri moderne design

Skiver i downtown San Francisco afslører sig fra hvert hjørne af dette fejlfri moderne design: Laidley Street Home ved Michael Hennessey Architecture. Indtastning af dette forbløffende hjem gennem en svingdør i garageniveau, er ejere og deres gæster velkomne inde i denne lyse og åbne bolig i San Franciscos Glen Park-kvarter. Op en flyvning af valnødtrapper afslører det vigtigste sociale niveau sine fantastiske detaljer.

Ifølge arkitekterne er dette hjem ikke kun lyst og sjovt, det viser også et sammenhængende design, der er forenet med et stort element: en mur af rifsaget egetræsskab, der løber fra den ene ende til den anden i hovedetagen. Afbrudt af kontrasterende hvide møbler, bringer denne væg visuel forbindelse mellem de åbne rum og træets trøstende tekstur.

Beliggende i Glen Park-kvarteret i San Francisco, udnytter denne grundopbygning naturligt lys hele dagen, fanger udsigt over en vind-fejet park og en giver en stærk visuel forbindelse til den delte vej på forsiden af ​​ejendommen . På den vigtigste levestandard løber en kontinuerlig mur af rifssavet finfinish kabinet hele bygningens længde sammen med opholdsområdet, køkkenet og spisepladsen i et sammenhængende rum. Gulv til loft glas i master suite og spiseplads åbner indvendige rum til en dramatisk udsigt over downtown San Francisco.

Med vinduer fra gulv til loft i begge ender af stueetagen fremmer dette hjems flade moderne design dets beboere at leve et liv åbent for udendørs og stærkt forbundet med det omkringliggende kvarter og panoramaer.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar