Spektakulære Residence forbinder Sky gennem Voids

The Boandyne House er beliggende i Toorak, Victoria, Australien. Det blev afsluttet i 2014 og var et boligprojekt af SVMSTUDIO. Huset har i alt 5.382 kvadratfod boligareal og har en god forkærlighed.

Når man sidder på en skrå hældning, skal bygningen udformes på en sådan måde, at det tager størst mulig fordel af naturlyset, udsigten og omgivelserne. Stenbroen, der fører til indgangsområdet, etablerer allerede et simpelt og moderne udseende.

Arkitekterne ønskede at lade huset dele en stærk forbindelse med ydersiden. Så de sammenklemmede en række smukke udendørs egenskaber som skødet poolen, haven og det store dæk, så de kunne pakke rundt i huset og omslutte det med deres magi.

Om natten bliver det varme lys reflekteret i poolen. Flodens klipper spredes langs den og får en smuk tekstur som lys og skygge over dem. De små træer fanger også noget af lyset.

Stueetagen har en stærk forbindelse med jorden. Gulv til loft glasvinduer og vægge og glasdøre åbner aksjerne, der ligger her på det store dæk, haven og hele den naturlige skønhed, der omgiver dem, så naturen bliver en del af deres indretning.

Indenfor er stemningen varm, behagelig og indbydende. LED loftbelysning løber i tynde strimler, fremhæver husets arkitektur og rammer de forskellige rum og funktioner. Siddemøblerne vender ud mod det udendørs.

En fritstående pejs giver pladsen en varm glød og en hyggelig atmosfære. Det passer ind i det hjørne, der dannes, hvor loftet med dobbelt højde sænkes og forbinder og loft og gulv, der skaber et flydende og imponerende udseende.

Det store sociale område har en simpel farvepalet inspireret af naturen. Jordfarver tager centrum. Forskellige gråtoner kan ses i hele rummet sammen med hvide, beige, browns og blacks. Lejlighedsvis rød eller orange accenter giver indretningen en dynamisk stemning.

Køkkenet og spisepladsen udgør et enkelt rum. Køkkenet har en stor ø, der fordobles som en bar. Alle apparater er indbygget eller skjult, og det giver køkkenet et meget forenklet udseende. Spisebordet har en glasplade og en skulpturel base, der bliver reflekteret på gulvet og danner intrikate skygger.

MoreINSPIRATION
  • Moderne boligforbindelse forbinder sine omgivelser gennem et minimalistisk shell
  • Rummelig bolig harmoniseret med naturen gennem en stor veranda
  • Et hus på en skråning forbinder sine omgivelser gennem en glas elevator

Trappen har et rigtig interessant design, som kan gå ubemærket ved første øjekast. Det er ligesom det er spejlet på loftet. En gulv til loft glasvæg lader lys ind og afslører trappen til det tilstødende opholdsstue.

Det øverste niveau indeholder soveværelserne og badeværelserne. De er enkle og rummelige men mangler ikke pizzazz. Uanset om det er et abstrakt vægmaleri, et sæt store vinduer eller forbindelsen til en terrasse, tilbyder disse funktioner soveværelset karakter på en subtil og elegant måde.

Den varme og jordiske farvepalet giver soveværelset et afslappende og behageligt udseende, så det bliver et roligt sted. Lyset strømmer ind gennem vinduerne lyser op i rummet uden at forstyrre eller ofre privatlivets fred.

Badeværelset får sit lys gennem et ovenlysvindue. Store spejle udvider sit rummelige og luftige design, glasskabe holder indretningen gennemsigtig og flydende og træ og sten giver pladsen en spa-lignende følelse.

Hvis stueetagen delte en stærk forbindelse til jorden, deler det øverste niveau en forbindelse med himlen. Tre hulrum blev udformet langs bopælens diagonale akse. Lyset, der strømmer ind ovenfra, lader naturen ind, men på en temmelig usædvanlig og særdeles subtil måde.

Den øverste etage indeholder også en åben terrasse. Et af soveværelserne har adgang til dette rum. Det er et dejligt og intimt opholdsrum, der er perfekt til afslapning og være alene med dine tanker eller for at læse en god bog.

Et lignende lounge rum blev også skabt på stueetagen. Det er overfor poolen og haven og er adskilt fra det store dæk på den anden side af huset.

Det åbne dæk ombrydes rundt i stueetagen og de sociale rum, der findes indeni. Gulv til loftglasvægge forbinder interiøret og ydersiden og giver mulighed for at nyde udsigten fra begge sider.

Den måde, hvorpå udendørsområderne blev organiseret og delt, gør det muligt for boligen at have et afbalanceret design med adgang til den smukke udendørs fra stort set ethvert værelse og hjørne.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar