Spektakulær transformation af den gamle Vaudeville Theater i Echo Park

Masser af bygninger, der nu har smukke moderne designs faktisk en rigere historie end du ville tro. Tag denne vidunderlige egenskab beliggende i Echo park kvarteret Los Angeles, Californien. Det ser ud til at være unikt, og det er dels på grund af dets historie. Oprindeligt var dette en 100-årig Vaudeville Theater. I 2011 fik den imidlertid en ny identitet som Mohawk Bend.

Transformationerne var omfattende, men alt blev gennemført grundigt på grund af bygningens historie. Det har mange unikke og meget smukke arkitektoniske detaljer, der fortjener at blive bevaret. Som et resultat er det nye design en blanding af gammelt og nyt. De fire specialdesignede værelser fik et helt nyt udseende, men bygningens integritet blev bevaret. En af de vigtigste ændringer, der skulle foretages, var at integrere seismiske eftermonteringselementer, som kræves af byen LA.

MoreINSPIRATION
  • En "Dark Knight" tema tilpasset hjemmebiograf
  • Clifton View 7, en drøm lejlighed med kunstnerisk interiør og spektakulær udsigt
  • Grand Theatre Masterpiece af gmp architekten

Teamet, der er ansvarlig for denne fantastiske transformation, brugte stålkonstruktioner, der gjorde det muligt for dette rum at være åbent og også have et mere imponerende udseende. Hver af de fire værelser er specialdesignet og ombygget, og hver har en unik atmosfære. For at indarbejde både gamle og nye elementer besluttede arkitekterne at anvende enkle materialer som eksponeret krydsfiner, metalarbejde og mursten. Dette gjorde det muligt for restauranten at få et simpelt men indbydende og unikt udseende med højt til loftet, spejlet vægge og en samlet sammenhængende indretning.

Barområdet har også været funktionelt designet med mursten og glashylder. Det åbne køkken har specialbyggede inventar. En smuk mosaikglasvæg adskiller Ramona-rummet, opkaldt efter det oprindelige vaudeville-teater, fra resten af ​​restauranten. Det har højt til loftet, mursten, ovenlys og en hyggelig pejs. Atmosfæren er faktisk meget indbydende.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar