Spektakulære udsigter fra Hrdlicka House

Jeg har aldrig været for prætentiøs om et sted, hvor jeg kan leve eller tilbringe flere dage. Jeg har altid søgt et sted, der kan tilbyde de nødvendige levevilkår, hvor jeg kunne føle mig hyggeligt og behageligt. Ideen er at have nogle normale levevilkår og føle sig godt. Selv på ferier forsøger jeg ikke nogle luksus steder, hvor jeg kunne blive. Jeg er interesseret mere i at have det sjovt og nyde det dejlige landskab eller stemning. De ting jeg spiser, sengen hvor jeg sover eller det rum, jeg har til rådighed, er ikke så vigtigt. De, der har de samme præferencer og som specielle ting, kan tænke på Hrdlicka House designet af Durbach Block Jaggers.

Det er et hus, der ligger i Sydney, Australien. Det har en speciel form, men er samtidig en forenklet konstruktion. Der bruges kurvede linjer overalt, især til vægge og trapper. Hvid synes at dominere alle interiører og ydre også, og sten synes at være det begunstigede materiale. Køkkenet er designet med kontrasterende nuancer, da de hvide frysere kontrasterer det sorte gulv. Det smalle rum i dette område og de mange skabe skaber indtryk af kompaktitet, som synes at være den grundlæggende ide for denne konstruktion.

MoreINSPIRATION
  • Residence med et afslappende havlandskab og spektakulær udsigt over bjergene
  • Spektakulære Beach House med fantastisk havudsigt
  • Et moderne hus i Chile med spektakulær udsigt

Hrdlicka House er et sted, der inspirerer til ro, friskhed, fred og komfort. Dets hvide indretning fulde af lys vil skabe en varm og afslappet atmosfære. De smukke udsigter, de afslappende terrasser og terrasser giver dig mulighed for at føle sig hyggelige og nyde hvert øjeblik, der tilbydes her. {Fundet på archdaily}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar