Farveflasker i et hvidt univers

Når man skal lave loft til en kunstsamler, er det vanskeligere, og man skal tænke mere, men intet er umuligt! Loftet på billedet viser, at intet er umuligt og endnu mere, eksisterer denne perfektion ... i dette tilfælde er det hvidt perfektion, udført af Poteet Architects.

Hele rummet på loftet er indbydende og indbydende i sin hvide elegance; der er så meget lys og sådan en rolig atmosfære, at det er umuligt at ikke lide det. De brede glasvinduer lad det naturlige lys invadere huset på den mest behagelige måde, hvidhed af væggene give indtryk af en endnu større plads og de varme toner af møbler i stuen, ligesom gulvet bidrage til den generelt elegante luft hele huset har.

MoreINSPIRATION
  • Moderigtigt hus med pletter af farver
  • Sådan tilføjes farver af farve til dit hjemmekontor
  • Enkel og lys lejlighed med dristige stænk af farve

Stænk af farve og kunstgenstande er bare perfekte i rummets enkelhed; uanset det er den blå statue, de farverige bolde, den røde sofa, de røde døre eller de røde firkantede stole, bogreoler, de farverige kaniner i køkkenet eller de farverige malerier på de hvide vægge, hver plads har mindst ét ​​objekt det taler for sig selv.

Det er enten gennem farve eller gennem kunstnerisk værdi, at disse objekter henlede Deres opmærksomhed og endnu en gang understrege den smukke del af livet, den, hvor detaljerne betyder så meget og gøre en forskel, uanset deres størrelse. At alle disse kunststykker er anbragt i et hvidt univers, afslører endnu en gang enkelhed, elagance og god smag. {Found on contemporist}.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar