Flot hjem med bølgende vægge og fantastisk layout

Blairgowrie Court Residence er meget mere end et smukt formet hjem, der udfordrer visuelle og rumlige perspektiver. The Blairgowrie Court Residence er opført i Melbourne forstad til Brighton. Det er et vidunderligt hjem, komplet med en fantastisk fanget pool og stærkt vegeterede vandhave. Et dæk i baghaven giver mulighed for afslapning og meditation - dækket synes at være flydende over vandhave, der giver nok fred i sindet for at holde dig tilbage for mere. Visningen af ​​bugten fra kontoret er en oase af afslapning, der er meget nødvendig under stressede tider.

Australske arkitekt Frank Macchia kombinerede buede elementer med rektangulære mængder og skabte en krusningseffekt på den forreste facade af huset. To højere vægge giver et andet perspektiv på huset, især ved at være blevet skabt med kontrasterende byggematerialer til en unik effekt. Indenfor kan rippelvirkningen ses hvor interiøret møder ydersiden, hvilket skaber en bølgende linje, som forbinder de to rum. For det meste har indretningen lige linjer, der tilføjer den moderne følelse af huset. Fire soveværelser og tre badeværelser tilbyder den feeeling af hjemmet, mens opholdsstuen bliver den perfekte ramme for underholdende gæster. Træ og glas, sten og beton, alle materialer, der bruges til at bygge dette hus, er i perfekt harmoni med hinanden. Chokoladevægge fortyndes med naturligt lys, der kommer gennem de store skydedøre. Hver vinkel på huset dominerer gennem det overlegne design og en smuk detaljer i badeværelset accelererer ønsket om at have det samme hjemme: badekaret gennembler muren i badeværelset, hvilket giver en interessant udsigt under badning. Hvert hjørne og hvert møbel passer perfekt i dette hjem - takket være designeren Franck Macchia.

Forfatter: Simon Jenkins, E-Mail

Efterlad Din Kommentar